Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

TKO ĆE VRATITI STO MILIJUNA KUNA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



Tko će vratiti sto milijuna kuna koji su oprani u jednoj od najvećih hotelskih investicija na Jadranu, u hotelu Luna izgrađenom u mjestu Jakišnica u općini Novalja.

Izgradnju hotela je financiralo Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka i Hrvatska poštanska banka. U sklopu ministarstva je tada bilo i sadašnje Ministarstvo turizma na čijem je čelu bio Božidar Kalmeta.

Hotelska investicija je precijenjena te ne može opravdati velika uložena financijska sredstva osim što je bila pogodna za pranje novca.

Postavlja se pitanje da li predsjednica hrvatske Vlade uopće zna za tolike novce koji su dani za prenapuhanu investiciju. Ako ne zna, neka pita svog ministra Božidara Kalmetu gdje su oprani novci. Njegovo ministarstvo je financiralo hotelsku investiciju.

Osim što su oprali novac kroz navedenu hotelsku investiciju, žitelji Zadarske županije obraćaju se Stranci hrvatskog zajedništva i traže također odgovor o prenapuhanoj investiciji izgradnje pogona za preradu ribe u poslovnoj zoni u Stankovcima (obična hala-skladište) koja je stajala preko «astronomskih» 80 milijuna kuna.

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. Ministarstvu turizma
3. USKOK-u
4. Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru


Zadar- Otok Pag - Stankovci, 5. listopada 2010. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE






Post je objavljen 05.10.2010. u 21:37 sati.