Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anabinger

Marketing

First day of the rest of my life.

Napokon je nedjelja i napokon sura pocinje challenge.
Sama se tesko mogu natjerati na takvo nesto, osobito na dio s vjezbanjem, ali kako imam izrazito kompetitivnu osobnost, challenge je savrsena stvar za mene. :D Ne kazem da cu se natjecati s ikim, ali volim gurati svoje granice sve dalje i dalje pa i imati neku odredenu kvotu koju moram ispuniti svaki dan. Moja kvota bit ce postici 100 bodova dnevno. Na ovaj ili onaj nacin. Za pocetak.
Upravo sam morala pojesti iznimno (nutricionisticki) odvratan rucak i sretna sam sto mi je to zadnji obrok. Bar do sutra. Navecer. :D
Znam da puno vas ne podrzava vodene dane, ali meni se cini kao neuspjeh sto god pojedem. Water is clean. We love water.
Jedino sto me brine u cijeloj stvari je bipolarni poremecaj. Bolujem od podvrste poremecaja koja se zove rapid cycling bp ili cyclotymia sto znaci da mi se svaki dan ili svaka dva dana izmjenjuju faze manije i depresije. Manija je odlicna (iako sam onda sklona glupostima) jer nemam potrebu ni jesti ni spavati. A uglavnom ni ne radim ni jedno od toga dvoje. Cak se mogu nositi i s danom "normale" koji se nade izmedu te dvije krajnosti. Ali depresija je uzasna. Binge, binge, binge. Moja psihologinja to naziva "popunjavanjem emocionalne praznine". E pa onda sam ja jebeno prazna. Ako uspijem prezivjeti te dane, a da ne ugrozim challenge - na konju sam. ;)
U cetvrtak idem na put i nece me biti do subote tako da cu naknadno napisati sto sam sve jela.
I sutra ujutro cu se vagati (oh, Lord) i izmjeriti i podijeliti porazavajuce informacije s vama.

Sending Xs and Os

Ana

Post je objavljen 03.10.2010. u 16:12 sati.