Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

101.


NEDOVOLJNO

IZDRŽLJIV


Naznačivši da je parnjak Harrisonu Fordu, Seanu Coneryu, Kevinu Costneru, Geneu Hackmanu i Kevinu Spaceyu Pauk je vjerojatno računao da će Mladoj domini postati zanimljiviji, a poruka koju je uputio u četvrtak nakon ponoći oponašala je način koji je ona upotrijebila dva dana ranije, da je naslov početak samog sadržaja, čime je iskazao da je sklon prihvatiti bilo što ako dolazi od nje.

Četvrtak, 10.11.2005. u 00:15
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Koliko


još robova istovremeno sa mnom čeka da se pojavite, sve očajniji jer Vas još nema?

Znači, Mlade domine nije bilo na „Iskrici“ kada je to napisao. Nije je bilo ni sat kasnije:

Četvrtak, 10.11.2005. u 01:09
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
razbuđen


Neprimjetno sam odspavao pola sata u fotelji pred kompjuterom. Bio sam vraški umoran. Sad sam se trgnuo, razbuđen. Kako da Vas prestanem čekati? Očajnički bih htio da mi se javite.

Nije se javila ni tog dana, ni slijedećeg. Moglo bi to značiti da se u životu Mlade domine događalo nešto što ju je danima za redom sprečavalo da se prepusti svojoj uobičajenoj zabavi, da vjerojatno nije ni bila kod kuće ili se vraćala tako kasno i toliko umorna da nije bila raspoložena za paljenje kompjutora. I u petak Pauk je uzaludno čekao. Pod naslovom „cekao, cekao…“ ostavio je poruku na kraju trodnevnog čekanja:

Subota, 12.11.2005. u 01:05
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
cekao, cekao...


...ali ne mogu više izdržati...

Desetak minuta kasnije, kada više nije bio umrežen, Mlada domina se uključila. Da je pričekao još samo tih desetak minuta njegovo trodnevno čekanje ne bi bilo uzaludno:

Subota, 12.11.2005. u 01:19
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: cekao, cekao...


nisi izdržljiv, robe




Post je objavljen 29.04.2007. u 03:07 sati.