Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Adidas Sick Line - svjetsko prvenstvo u extremnom kayaku

Ovaj vikend 02-03.10.2010 u dolini Oetztal na Oetz rijeci-Wellebrucke brzice održati će se Adidas Sick Line - svjetsko prvenstvo u extremnom kayakingu.Rijeka i brzica će tijekom tjedna, kada su treninzi i za vikend tijekom natjecanja žvakati, prevrtati, udarati i zagorčavati život najboljim svijetskim kajakašima. A na nama je da gledamo online prijenos i vidimo tko će biti najbolji i prvi stići do cilja.

A prijavilo se ukupno 150 natjecatelja. Da bi sudjelovali u samom natjecanju moraju se kvalificirati. A dio koji završava za šest metarskim vertikalnim padom zasigurno će odvojiti muškarce od dječaka :-)Nakon kvalifikacija, natjecanje se seli nekoliko stotina metara uzvodno. To će pred natjecatelje staviti 60 sekundi "najbolje" divlje vode koja se može naći u okolici...

Staza je zakomplicirana od prošle godine i pred natjecatelje stavlja hrpu tehničkih detalja. Čisto da im zagorča život.Ovo je svjetska utrka tako da su sve suvremene tehnologije upregnute do maxsimuma. To znaći da se može pratiti online direktan prijenos utrke na ovom linku - Freecaster.tv . A službena stranica utrke je na ovom linku.

www.pustolovine.net

Post je objavljen 01.10.2010. u 22:32 sati.