Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Biskupi oteli predsjednika Josipovića!Evo 1. petak je pun lijepih i nevjerojatnih vijesti na raznim stranama svijeta! Ekvadorski predsjednik je opet slobodan, a hrvatski predsjednik - među europskim Biskupima!!! Fora!

"Sudionici 40. plenarnog zasjedanja Vijeća europskih biskupskih konferencija na čelu s Predsjedništvom, susreli su se 1. listopada u predsjedničkim dvorima na Pantovčaku s hrvatskim predsjednikom dr. Ivom Josipovićem.

Pozdravljajući visoke goste, predsjednik Josipović je istaknuo važnost obitelji za svaku europsku zemlju pa tako i Hrvatsku. "Obitelj je temeljna jedinica na kojoj se gradi svako društvo i danas je pred velikim izazovima", naglasio je Predsjednik.
...
"Zdravlje obitelji i zdravlje društva su međusobno povezani", naglasio je i dodao kako zna da Hrvatska tom pitanju posvećuje pažnju i nastoji pomoći obiteljima kako bi se spriječilo pretjerano starenje stanovništva.

"Naše je uvjerenje da u ovom trenutku Crkva i javne vlasti moraju sve više surađivati međusobno na dobrobit cijelog društva", kazao je kardinal Erdő koji je Josipoviću poklonio ikonu sa zaštitnicima Europe."

Josipović i Biskupi

Josipović i Drina : )

Drina i bečki kardinal Schonborn ovog proljeća u Beču:


Kardinal Schonborn i Međugorje

Kardinal Schonborn o Međugorju

Gospina medjugorska poruka 25. rujna 2010:

"Poruka, 25. rujan 2010
“Draga djeco! Danas sam s vama i sve vas blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom mira i potičem vas da još više živite svoj vjerski život, jer ste još slabi i niste ponizni. Potičem vas dječice, da manje govorite a više radite na svojem osobnom obraćenju, kako bi vaše svjedočenje bilo plodno. I neka vaš život bude neprestana molitva. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Međugorska komisija

I Međugorska komisija će ovih dana ponovo zasjedati u Rimu, te smo pozvani i na molitvu za uspjeh i Božji blagoslov njenom radu!

Post je objavljen 01.10.2010. u 21:28 sati.