Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Balkanska turneja Man Zero

Poznati zagrebački prog-rock bend Man Zero ugostio me prije svog odlaska na veliku jesensku Balkansku turneju. Nastupati će u sljedećih nekoliko dana u Makedonskim, Grčkim, Bugarskim, Mađarskim i Srpskim klubovima (popis klubova možete vidjeti na njihovoj myspace stranici ) i turneju će završiti nastupom u Zagrebačkom KSETu 11.10.

Oni su pričljiva i pristupačna grupa od četiri zgodna momka - Tomislav, Igor, Elvis i Denis - koji su samnom podijelili nakratko, prije puta, svoj pogled na bend i njegovo djelovanje, rekli par riječi o albumu Telemark koji je još uvijek aktualan i žustro se obrecnuli glazbenoj klasifikaciji svoga sada kao svi pravi rokeri. Ovdje, na Terapiji, mozete pričitati i nešto horvijevih lovorika albumu, a na Guranju s litice baciti oko na CD albuma s detaljima. Ako se još uvijek niste upoznali sa njihovim zvukom - sretnom mješavinom instrumentalnog post-rocka i pragmatične ljubavi prema svirci koja isijava iz svakog rifa i bita - možete to učiniti na njihovoj myspace stranici.

Također su mi dozvolili da opalim par fotki tijekom nastupa (za koje mislim da su ispale super!) na kojima se doista vidi njihova uigranost što mi je nešto najljepše uopće u glazbenika.

Man Zero rehersal

Na kraju, da ponovim; od 30.09. do 09.10. Man Zero sviraju po Balkanu, a 11.10. vraćaju se u Zagrebački KSET gdje vas sve očekujem vidjeti!

Post je objavljen 01.10.2010. u 09:00 sati.