Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Rukavica gosp. Vidoviću + još malo Kamensko - žena!

Gospodine saborski zastupniče, DAVORKO,

Neću Vam govoriti Vi, jer ste kao član (meni se čini jedini iz onih "s televizije" niza političara) ove naše blogerske zajednice već dovoljno dugo. I pošto znate naša pravila, nastavit ću s onim prisnim "ti".

Osim što ti se divim kao čovjeku koji nije iskoristio, pa odbacio nas i našu zajednicu, kao mnogi drugi političari koji s velikom pompom otvaraju svoje blogove, pa im PiaR-ovi pišu srcedrapateljske tekstove, a nakon izbora izgube zanimanje za nas, drago mi je da si još uvijek tu. Moram ovdje napomenuti da nisam sklona niti jednoj političkoj stranci, makar se po vokaciji osjećam liberalnom (no ne dovoljno da uđem u neku od naših liberalnih stranaka jer se ne mogu dovoljno odmaknuti od ljudi, makar se to veli i za crkvu - u crkvu ideš zato jer vjeruješ i moliš se Bogu, a ne grešnom svećeničkom puku), no anyway...

Pošto si nam ti jedini saborski zastupnik - bloger, lijepo bih te molila da pokušaš učiniti nešto za ove jadne žene što štrajkaju glađu. Nemoj samo da nisi stigao čuti tužnu priču o ženama - radnicama Kamenskog. Baci pogled, pa će ti sve biti jasno.

Ili nam sturčno objasni zbog čega one ne bi štrajkale, tj. dobile ono što su zaradile ili ne dobile jer je eto - u igri privatni novac ili tko zna što treće...

Ovo negiranje legitimno izabrane vlasti - a oprostit ćeš - i vi svi u oporbi ste izabrani, kako god tvrdite da niste (trenutno) na vlasti. A zapravo jeste. Jer isto tako grijete one fine fotelje u Saboru. I saborskim odborima. I saborskim restoranima... no dobro. Malo zabludjeh. Uglavnom, smatram da svi vi političari MORATE reagirati, a ne nas sve ignorirati. Jer ste - ruku na srce VI zbog nas, a ne MI zbog vas. Je li tako?

Očekujem hitan odgovor! Hvala unaprijed. Možda je sve malo smušeno napisano, no zato je od srca.

Ps. Uvijek možemo popiti i neku kavicu. Nije meni Sisak nakraj svijeta.



Post je objavljen 27.09.2010. u 15:19 sati.