Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

4. kolo Regije A NK Varaždin - NK Bjelovar 1 : 1

Od Sezona 2010/11

Naši dečki danas su odigrali odgođenu utakmicu 4. kola Regije A protiv svojih domaćina NK Varaždin. Nakon teških poraza bjelovarskih ekipa U-10 i U-14 malo je tko očekivao da će se U-12 ekipa u Bjelovar vratiti sa jednim bodom i tako pokazati da se može nositi i sa jednom od najboljih ekipa Hrvatske koja je k tome starija godinu dana.
Utakmica je odigrana po lijepom vremenu na velikom pomoćnom terenu sa umjetnom travom pokraj varaždinskog gradskog stadiona, a započela je sa kašnjenjem jer se nije pojavio sudac što je bio ozbiljan propust domaćina u organizaciji ove utakmice. Ulogu suca preuzeo je delegat utakmice.
Već na samom početku utakmice uvidjeli smo da se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi U-12 NK Varaždina koja nije dozvoljavala našim dečkima da ozbiljnijje ugroze njihovog vratara. Trener Kos je od samog početka postavio igru svoje ekipe tako da se protivnik zadrži na sredini terena i tako neutraliziraju ozbiljniji napadi prema našem golu, a istovremeno brzim kontranapadima pokuša ostvariti prednost. Treba napomenuti da je ekipa U-12 na utakmicu otišla dobrano oslabljena: zbog ozljede ruke nije igrao Mario Rajić, zbog bolesti nije bilo golmana Bogdana, dok su neki igrači igrali bolesni, poglavito Toni Brezina. Tako je već u 15. minuti golom Arijana Res NK Bjelovar poveo 1 : 0, a u 28. minuti Varaždin je izjednačio golom iz slobodnog udarca. Naš golman Juraj bio je "prekratak" kada je u letu uspio dotaknuti loptu, ali ne i izbaciti iz putanje prema golu. U drugom poluvremenu domaći su opet dominirali, ali zahvaljujući borbenosti naše ekipe nisu uspjeli preokrenuti rezultat. Treba pohvaliti cijelu ekipu koja je igrala disciplinirano, ali i golmana Jurja koji je uspio obraniti 3 sigurne prilike za domaćina. U drugoj polovici drugog poluvremena omjer snaga se je izjednačio, bilo je prilike i za NK Bjelovar, ali utakmica ipak završava neriješenim rezultatom 1 : 1.
Igrali su Juraj Fanton, Nino Majdandžić, Matej Hudaček, Nikola Kozić, Arijan Res, Toni Brezina, Franko Kovačević, Borna Rebić, Jurica Baronić, David Jurčević, Marin Nikolić, Leonardo Mlinarić, Marijano Prodanić, Franjo Jaković, Fran Turković i Marko Butorac.

Čestitke igračima i treneru! U subotu nas očekuje gostovanje Slaven Belupa i još jedna "infarktna" utakmica.

Post je objavljen 23.09.2010. u 23:34 sati.