Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

UKLJUČILI SE I MLADI

VELIKA GORICA

U obranu od poplava uključuje se ovih dana i mlado i staro. Vatrogasci, udruge, volonteri, susjedi, prijatelji… Svi trebaju pomoć, ali svi i pružaju pomoć. Svoje aktivnosti pokazale su stranke, čiji su klubovi mladih ovih dana aktivo radili.

Tako je Kluba mladih DC-a donirao pakete s hranom, vodom, mlijekom i ostalim živežnim namirnicama Crvenom križu. Pomoć i aktivnosti Demokratskog centra, posebno mladih, kažu u stranci, nastavit će se i dalje te će Klub mladih DC-a aktivno pomoći stradalima u čišćenju područja i obnovi života. Klub je pozvao sve građane da svojim aktivnostima i donacijama pomognu stanovništvu stradalog područja.

Aktivni su i forumaši SDP-a. -Nakon objave da je na području Ščitarjeva, Drenja Ščitarjevskog i Črnkovca došlo do prodiranja vode iz korita kroz napukli nasip, Forum se priključio obrani sela od poplava- stoji u dopisu mladih. Akciji je prisustvovalo osam članova od kojih 3 člana DVD-a Velika Gorica i jedna članica DVD-a Ščitarjevo. Najveći dio posla, kažu mladi aktivisti, odnosio se na punjenje i slaganje vreća pijeska za „zečje nasipe“. -Sami radovi su bili iznimno intenzivni i trajali su od ranih popodnevnih sati do ponoći- kažu u Forumu te dodaju kako su i sami osnovali Krizni stožer za pomoć svim osobama kojima je pomoć potrebna .
rvg



Post je objavljen 22.09.2010. u 12:00 sati.