Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cavallinorampante

Marketing

VI - Let it burn, burn, burn.

VN MALEZIJE: Solidna utrka čije je akcije predvodio mali broj vozača.
Prije svega, pohvale Vettelu, Webberu i RB-u kojima je konačno uspjelo posložiti savršeni vikend, šteta jedino što su superiornost njihovog bolida mogli potvrditi tek u trećoj utrci sezone.
12:3 protiv Schumachera u momčadskom duelu u području treninga/kvala/utrka - stoga ne čudi što je Rosberg taj koji je dohvatio prvo postolje za Mercedes. Pohvala za odličnu vožnju, nažalost danas nije bio u stanju ozbiljno zaprijetiti Red Bullu.
Danas je Sutil bio taj koji je predvodio momčad Force Indije, bilo je polako vrijeme da se konačno iskaže protiv iznenađujuće dobrog Liuzzija. Bolid se iskazao, pogotovo na ravnom dijelu staze gdje se Adrian uspješno branio protiv nabrijanog Lewisa sa njegovim F-ductom.
McLaren dobar, najbrža momčad nakon Red Bulla u početnoj fazi utrke. Lewis opet agresivan i zastrašujuće brz, doći sa dvadesetog na drugo mjesto nije sitnica. Button solidan, odlično obranio poziciju od puno bržeg Alonsa.
Ferrari, eh.. Manje-više solidna utrka obzirom na startne pozicije, ali je definitivno moglo više. Massa je danas bio puno bolji u odnosu na timskog kolegu, koji očito nije imao optimalan dan. Alonso mora popraviti tehniku startanja, opet je na samom početku izgubio poziciju od Masse. Ferrari opet ima problema sa pouzdanošću, ovo je bio treći motor u trećoj utrci. Nadam se da će čim prije riješiti isti problem koji ih je prije dvije godine koštao naslova.
Pohvale Kubici, Petrovu i Algi na dobrim vožnjama.

Post je objavljen 21.09.2010. u 23:00 sati.