Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

300 ljudi: izvanredno zanimanje

Sve je stvar perspektive...


Predsjednik HDZ 1990 Božo Ljubić razgovarao je s novinarom Dnevnog lista o predizbornoj kampanji. Izdvajamo jedno pitanje i, naravno, Ljubićev odgovor:

Izborna kampanja je ušla u drugu fazu. Možete li navesti kakvo je raspoloženje na terenu glede dosadašnjih aktivnosti Hrvatske koalicije HDZ 1990.-HSP BiH?
- Interes naroda, posebice mladih, za naše poruke nadilazi sva očekivanja. Podatak da se u prvoj fazi kampanje uz glavni skup u jednoj od općina, gdje je nazočno najviše vodstvo na čelu sa mnom i kolegom Zvonkom Jurišićem, predsjedničkim kandidatom Martinom Ragužem, održava još desetina skupova paralelno skoro u isto vrijeme i sve je izvanredno posjećeno, najslikovitiji je dokaz toga. Primjera radi, u petak je bio veličanstven skup u Čitluku pred više od 500 ljudi. U isto vrijeme su se održavali skupovi HDZ-a 1990. samostalno ili Hrvatske koalicije HDZ 1990.-HSP BiH u Busovači, Travniku, Uskoplju, Jajcu, Kupresu, Mokrom (Široki) ili Rastovači (Posušje) gdje je bilo također više od 300 ljudi, što govori o izvanrednom zanimanju za koaliciju. Atmosfera na skupovima, mladi obrazovani ljudi, poduzetnici, obični ljudi koje nikada nije zanimala politika, motivirani našim porukama su sada odlučni uključiti se i zajedno mijenjati naše živote, okruženje i konačno ovu državu nabolje.


Post je objavljen 20.09.2010. u 23:55 sati.