Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

Whitmarsh priznao da McLaren želi Vettela

Image and video hosting by TinyPic

McLarenov šef, Martin Whitmarsh je priznao da je zainteresiran za Sebastiana Vettela, u kojem vidi potencijalnog vozača svoje momčadi u budućnosti.
Whitmarsh je, podsjetimo, bio vrlo kritičan prema dvadesettrogodišnjem Vettelu nakon Velike nagrade Belgije, kada ga je nazvao "crash kid."
"Dok je bio pod pritiskom, Sebastian je ove godine napravio previše pogrešaka," izjavio je Whitmarsh za Sport Bild. Pa i njegov sudar s Markom Webberom u Turskoj je po meni 95% njegova krivnja," dodao je.
Malo je poznato da je McLaren Vettelu krajem 2007., dok su tražili zamjenu za Alonsa kojeg su izbacili iz momčadi, ponudio ugovor koji zbog Red Bullovog veta nikad nije realiziran.
"Ja sam dovoljno otvoren i iskren da to priznam. Sebastian je jedan od sjajnih talenata koji obećavaju i mi u McLarenu ga želimo," nadovezao se Whitmarsh. Tada s njim nismo mogli potpisati," dodao je.
Vettelov ugovor s Red Bull Racingom istječe tek 2012. "Ako se i dalje bude ovako fantastično razvijao, onda ću svakako opet pokušati kada mu ugovor završi," zaključio je Whitmarsh.
Iskreno ja mislim da je ovo neka provokacija,pogotvo nakon ooga što se dogodilo u Monzi između Vettela i Buttona.
Ako i misli ozbiljno sumnjam da će se to dogoditi. Mislim da će Vettel još najmanje 3 godine ostati u Red Bullu pa će otići u Ferrari što je san svakog vozača.

Source: f1racing.com.hr

Post je objavljen 16.09.2010. u 21:06 sati.