Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Trazi se radnik na neodredjeno vrime!

...opaaaaaaaaaa, dobija sam pravo pismo! ...promislin u sebi kad sam u sanducicu za postu vidija nesta sta nije licilo na neki racun ili reklamni letak.
Gledan ga, nije obicno nego avijonsko! ...ha, ono sa plavocrvenim rubom i tanko ka' cat za motat duvan!
...a u kurac, 'ko mi sad u ovo vrime mailova pise pravo pismo i to jos avijonsko??? ...kontan i penjen se lagano uza skale, okrecen ga u ruci bezveze, jer bez ocala nema sanse procitat ona sitna slova i pravo me znatizelja uvatila.
Postanski zig nije mi puno pomoga, ali skuzim po markicama da je priko bare... pise USA priko cile marke!
...jebat ga, a i tanko je!...pomislin razocarano, znaci ako se neko i zajeba nikakve koristi, nema u njemu dolara miljun na sto! ...hmmmm, jedino bi moga mozda bit cek!? rolleyes
Uletin nestrpljivo u stan, sidnem za stol, nataknem ocale i procitam ime posiljaoca otraga:



...pise mi Ive, sad zvan Johny...al da Vas ja nebi puno davija sa detaljima, o'sa je on ka' sritan prije par godina u Ameriku, a u odlasku na aerodromu samo mi je sapnija da mu je rodjak nasa posa o kojem je on sanja cili zivot!
...koji??? ...pita san ga dok smo se pozdravljali.
...javit cu ti kad dodjem tamo, zurim!!! ...aj bog i cuvaj se Pajdo!
...aj bog Ive i sritno ti bilo!!! ...odmahnem mu dok je on zurno nesta u masi putnika.
Zna sam samo da je jako volija avijone i letenje, pa me ta njegova zurba nije nimalo iznenadila.
I ka' sta sam vec reka... necu sad o tome kako mi se faliija da ima super placen posa, al' da je trenutno na bolovanju posto se malo okliznija na radnom mistu, vec o njegovoj zamolbi da mu ucinim uslugu i da objavim javno na svom blogu kako njegova firma trazi radnike na neodredjeno vrime.

...eto, sta cu od njega...ucinija sam mu to, zato molin zainteresirane neka ostave svoje podatke u komentarima, a ja cu ih proslidit dalje za Johnya.
...nego, da bi znali sta bi vam bija posa pogledajte dole nize, samo napominjem...za potpuni dozivljaj ukljucite full screen opciju: nut




...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 18.09.2010. u 00:05 sati.