Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

I vaše dijete treba radni prostor...



Završilo je ljeto i počela još jedna radna sezona. Smjestili ste klince u vrtić. Preživjeli stresne prve dane. Jesen je stigla i svi mi roditelji čudili smo se prekratkim hlačama i tijesnim haljinicama. Preko ljeta su malci narasli. Odabrali smo aktivnosti, netko će na plivanje, pjevati ćemo, plesati ili nešto drugo. No dali ste razmišljali o radnom prostoru vašeg djeteta unutar stana ili njegove sobe. To je vrlo važan dio njegova života..


Ako je vaša princeza ili mali princ prerasao hlače, majice, štrample i sve ostalo te ste na brzinu, nakon ljeta jurili po dućanima kako biste ga pristojno obučena odveli u vrtić, bilo bi zgodno da provjerite dali mu "odgovara" njegov radni prostor.

Nadam se da imate jedan kutak odvojen za najmanje. Nije zgodno da pogrbljeni pišu, crtaju, šaraju, modeliraju ili reckaju papiriće zgrbljeni na velikom stolu. Jednostavno postoje tri vrlo važna razloga zašto je djetetov radni prostor izuzetno bitan;


  • radni prostor će biti prilagođen uzrastu vašeg djeteta te će dijete ispravno sjediti ispred istog. A zdravlje leđa, kičme i držanje djeteta razvija se od samog početka

  • lijep i udoban radni prostor biti će samo njegov. Na njemu neće biti razbacani računi. Dijete će si moči rasporediti svoje stvari na isti. Tako će sa veseljem i bez vašeg poticaja moći otići tamo i razvijati kreativnost i nove vještine. To će biti samo njegov kutak

  • njegov radni prostor zadržati će kaos koji djeca stvaraju dok su kreativna na ograničenom dijelu vašeg stana te postoji određena (minimalna) mogućnost da vaš trosjed od lijepe i svijetle kože neće biti ukrašen tehnikom "kemijska na koži".



Radni stol - Slogica



Ukoliko nemate prostora problem je lako rješiv. Jedna obična daska, šarke u zidu, noga i radni prostor je tu. Kada nije u upotrebi ili kada vam je prostor neophodan jednostavno ga dignete i zakvačite na zid.

Ukoliko imate prostor za stol i stolice potrebno je pažljivo odabrati. Jeftini plastični stolci i stolice su primamljivi - cijenom. Dali ste sigurni da su pravilan odabir za vaše dijete. Zasigurno nisu. Naime, da bi radni prostor bio siguran za zdravlje vašeg djeteta mora biti ergonomski ispravan. Što to znači. Pa odgovor je jednostavan, stolica mora podupirati kičmu, dijete na njoj mora sjediti uspravno a stol mora biti visine koje odgovara visini vašeg djeteta.

Stol prepuštamo vašoj mašti. Trebao bi se moći podizati kako vaše dijete raste. Dijelovi u koje klinci mogu spremiti svoje sitnice su također dobrodošli. Naravno mora imati površinu koja se lako i jednostavno održava.

Za stolicu, tu je Slogica. Proizvod koji je inovativan, kreativan, lijep i ono najvažnije koji se brine za zdravlje vašeg djeteta. Na koji način, pitate se? Pa, kuglice koje su glavni element stolice se rotiraju i dijete je prisiljeno sjediti ispravno na njemu. Ukoliko se "zavali" u stolicu ili sjedi na rubu iste, kuglice će se početi rotirati te će se dijete morati vratiti u ispravni položaj. Dodatna prednost stolice Slogice je ta što je napravljen vrlo čvrsto te će izdržati i odrasle ukoliko se na trenutak pridruže kreativnom stvaranju svog djeteta..

Dakle zapamtite, radni stol je početak stvaranja radnih navika vašeg djeteta, treba biti udoban, ergonomski ispravan i kvalitetan...

www.slogica.com.hr

Post je objavljen 15.09.2010. u 12:56 sati.