Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdjohovec

Marketing

Natjecanja u DESNOM TREBARJEVU i OKEŠINCU.....

Na 4.kolu Kupa HVZ-a u Desnom Trebarjevu nastupili smo sa Muškom A i Ženskom B ekipom...........


.......prve su nastupile naše Žene B,,,,,

Photobucket

..........ovog puta je sve dobro išlo..... od postavljanja usisnih cijevi, pa do spajanja usisa i vezanja užeta,,, i kad smo mislili svi da je "to - to",,, (usis je bio 26 sec)................ RASPOJI SE SITKA (pri prijenosu usisnog voda u vodu).......

...Ništa, završile su vježbu za odličnih 48 sec,,,,, što bi im, da nije bilo greške donijelo 2. mjesto,,,,,,,,,,,,,,,, ovako su bile 5.

Nakon vježbe, sve su nam opet bile razočarane..... naime, doma, na treningu rade odlična vremena, na natjecanjima isto tako, ali im se uvijek potkrade neka greškica, veća ili manja,,,)

.....no dobro, sad im slijedi Kup u Đakovu, gdje se opet nadaju kao i mi svi dobrom rezultatu,,, nadamo se napokon bez greške,,, "ni veće ni one manje" !!!!!!!!


......A što se tiče nas (Muški A),,,,, ni mi nismo baš nešto posebno briljirali sa vježbom, bila je 35.2 sec, uz nekoliko kikseva, ali što je najvažnije bila je bez greške,,,,

........ali smo zato sami sebe iznenadili u štafeti (u pozitivnom smislu)!,,, naime, štafetu smo otrčali ("odbežali" - kak bi reko naš predsjednik) za 50.81 što je bila druga po brzini štafeta u Kupu!!!!!!!!

....na kraju svega zauzeli smo odlično 2.mjesto,,, što je s obzirom na našu vježbu koju smo tamo izveli i više nego dobro, pomalo iznenađujuće!

...ovoga puta nismo nastupili u Superkupu jer su dvojica morala otić ranije sa natjecanja (V1 i C1, buraz i ja).....

...................................................................................................................

MOKRI KUP U OKEŠINCU !!!!!!!!!!!!

Nastupili smo i u Okešincu, na njihovom mokrom kupu, i to ponovno sa Muškom A ekipom, i ovoga puta i sa Muškom B ekipom..........

Radila se školska vježba, s ciljem rušenja mete vodom............

Muški A nastupili prvi.....

Photobucket

Srušili smo metu za 52 sec, što se na kraju pokazalo kao najbrže izvedena vježba..... te smo osvojili 1.mjesto!!!!!!!!!!!!!!


Nakon nas nastupaju veterani u svojoj kategoriji............ te i oni rade odličnu vježbu, (60.00) i osvajaju također 1.mjesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Photobucket


..................i jedna slika za kraj sa mokrog kupa u Okešincu..............

PREDSJEDNIK U AKCIJI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Photobucket


.........Sad nam ovu Subotu slijedi završni okršaj u ĐAKOVU,,,,, zasad smo ukupno 5. u poretku Kupa HVZ-a ,,,,, nadamo se svi skupa da će nakon Đakova biti i bolji plasman,,, a možda i lošiji,,, vidjet ćemo!!!!!!!!


Post je objavljen 10.09.2010. u 16:23 sati.