Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

JESENSKI SAJAM U GUDOVCU

U petak 10 rujna u 11 sati po 18. put biti će otvoren JESENSKI BJELOVARSKI SAJAM koji je na lokaciji Gudovec.
To je međunarodna gospodarska, obrtnička i stočarska izložba. 18. Državnu stočarska izložbu organizira Hrvatska poljoprivredna agencija. Izabrana su 472 najbolja grla od 151 uzgajivača iz 18 županija u 37 pasmina koje će moći vidjeti posjetioci, a među kojima će biti izabrani i šampioni. Biti će održana aukcijska prodaja rasplodnih junica
Hrvatska poljoprivredna agencija organizira i tri okrugla stola na kojima će se opširno govoriti o : 1. uzgoju mesih pasmina goveda 2. o uzgoju svinja 3. te o svemu što je pripremio odjel za marketing poljoprivrednih proizvoda - što je potpuno novi segment u sferi poljoprivrede.

Image and video hosting by TinyPic

Ove će se godine posjetiteljima predstaviti oko 440 izlagača na 25 tisuća četvornih metara izložbenog prostora među kojima su izlagači iz desetak zemalja svijeta ; Italije, Austrije, Njemačke, Češke, Nizozemske, Belgije, Mađarske… Naprimjer u Gudovcu će se predstaviti i češko poduzeće FARMTEC a.s. koje se bavi proizvodnjom tehnologija za uzgoj muznih krava, ovaca i koza te sustava za izgnojavanje i bioplinska postrojenja u stočarstvu. Kupcima nude i pojedine dijelove tehnologija, sve do realizacije i izgradnje čitavih farmi po sistemu - ključ u ruke.

Direktor sajma Zlatko Salaj ističe da je na prošlogodišnjem sajmu u Gudovcu u jednom danu sajam posjetilo 20 000 ljudi, što je izvanredna brojka, a ukupno više od 50 000 posjetitelja u tri dana.
Sajam je otvoren od petka do nedjelje ujutro od 9 do 18 sati, osim dana otvaranja kada je to u 11. sati.
Pokrovitelj sajma je Ministarstvo poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja.

Glavni sponzori Bjelovarskog sajma su DUKAT i sladorana Županja sa svojim još uvijek tržištu nedovoljno poznatim proizvodom SLADOLIQ. To je jedino tekuće dopunsko krmivo na bazi melase, za krave koje su u laktacijskom periodu. SLADOLQ na više načina povoljno djeluje na organizam preživača, te na fermentaciju i uvjete fermentacije u buragu .

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 09.09.2010. u 16:14 sati.