Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

Uživo s 1B lige: Brda na pragu senzacije, četiri kola prije kraja Splićani na dugom mjestu!

Solaris je proključao, šahisti Brda zabilježili su u petom kolu i četvrtu uzastopnu pobjedu!
Nakon uvodnih 1:5 protiv Dubrovnika, Brđani su nanizali četiri uzastopna trijumfa. Padali su redom "Vukovar" s 3,5:2,5, "A1" 3,5:2,5, "Šibenik" 4,5:1,5 i "Velebit" iz Senja s 5:1!
Brđani su nakon pet kola na drugom mjestu s 8 meč bodova iza Varaždina s maksimalnih 10. Splićane s periferije u četvrtak očekuje obračun upravo s Varaždincima, a eventualna pobjeda dovela bi ih na prag ulaska u 1A ligu. Bilo bi to veliko, ogromno čudo, senzacija nad senzacijama, jer su Brđani u natjecanje ušli kao sedmoplasirana momčad po rejtingu.
Da podsjetimo, natječe se deset klubova, dva prvoplasirana ulaze u 1A ligu, a dva posljednja ispadaju u regionalne 2. lige.
Brđani su u Solaris stigli samo s jednom namjerom, da opstanu i dogodine opet zaigraju u istom natjecanju, s "velikim dečkima".
Kako je počelo, i to se činilo kao san, ali kao da je nakon toga proradio toliko puta spominjani splitski dišpet.
Zaigrali su momci kao da su radioaktivni, a protivnici su padali kao snoplje.
Opstanak je definitivno osiguran već u trećem kolu u gradskom derbiju protiv A1, a trijumf protiv domaćina Šibenča na bacio je navijače Brđana u ekstazu.
Rutinskih 5:1 protiv Velebita doveo je Brda u pravu šansu za ulazak u viši rang.
Dok se piše ovaj tekst ostalo je 14 sati do dvoboja s vodećim Varaždincima, a na sastanku nakon večere pričalo se kako bi i neodlučeno bio dobar rezultat.
Kapetan Krnić odbacio je sve kalkulacije i igračima u jednoj jedinoj riječi rekao što od njih sutra očekuje:
JURIIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠ!





Post je objavljen 09.09.2010. u 00:41 sati.