Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svilajslavonski

Marketing

SUDAČKA KRAĐA U ČAJKOVCIMA

Mladost-Sava 5:4 (1:2).Što napisati o ovoj utakmici u kojoj ti sudac isključi tri igrača i svira nepostojeći penal za domaćina?SRAMOTA.Poveli smo već u 3. minuti, nakon greške zadnje linije domaćih lopta dolazi do Dalibora Grigića koji bježi obrani domaćina i dovodi Savu u vodstvo.U 11.minuti prvo isključenje našeg igrača,domaći napadač udara Tomislava Jaredića bez lopte(što sudac naravno ne vidi),Tomi mu uzvraća guranjem nakon čega ovaj pada kao pokošen i sudac mu na opće iznenađenje dodjeljuje direktan crveni karton.I sa igračem manje postižemo drugi gol,strijelac Tomislav Živić.Slijedi pritisak domaćina koji sa igračem više postiže pogodak i smanjuje rezultat.Sudac ponovno stupa na scenu u 44.minuti kada pokazuje direktan crveni karton Josipu Jarediću,nakon čistog prekršaja na Josipu sudac ne sudi ništa,u nastavku akcije sudi prekršaj za domaće i nakon Josipovog prigovora dodjeljuje mu crveni karton.
U drugi dio ulazimo sa dva igrača manje,ali to se nije osjetilo na igri u prvih 20 minuta,još uspijevamo povećati vodstvo nakon opravdano dosuđenog penala koji je izborio Dalibor Grigić a sigurnim udarcem u gol pretvorio Tomislav Živić.
Samo dvije minute kasnije na scenu ponovno stupa sudac i dosuđuje nepostojeći penal za Čajkovce. U naguravanju suca nakon te njegove odluke direktan crveni karton dobiva Đuro Radičević.Domaćini postižu gol iz tog penala i ubrzo dolaze do izjednačenja.U 84.min sa tri igrača manje Sava dolazi u vodstvo od 4:3,gol postiže Dalibor Grigić iz odlično izvedenog slobodnog udarca.Ipak to nije bilo dovoljno ni za bod jer do kraja utakmice umor i tri igrača manje uzeli su svoj danak,dobivamo još dva gola i teško razočarani ovakvim suđenjem gubimo utakmicu.I na kraju "šlag na tortu" dodaje delegat koji u svom izvješću navodi da je sudac dobro sudio i da nije utjecao na krajnji rezultat utakmice.
I još navodi da su gostujući igrači i publika bili krajnje nekulturni i bezobrazni,stvarno ne znam zašto se ovaj nogomet igra.


Post je objavljen 05.09.2010. u 21:02 sati.