Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

Vettel: Pogreške će me učiniti boljim vozačem

Image and video hosting by TinyPic

Dvadesettrogodišnji Red Bull Racingov vozač Sebstian Vettel je uvjeren da je nakon grešaka koje je napravio na zadnje dvije utrke postao bolji vozač.
Pritom posebno misli na Veliku nagradu Belgije, gdje je udario u sporijeg Jensona Buttona, zbog čega su ga mnogi kritizirali, što ga, kaže, nije iznenadilo.
"Formula 1 je veliki show," smatra Vettel. "Ako sve ide dobro, onda ste najbolji. Ako napravite pogrešku, a neki ljudi ne shvaćaju točne razloge, onda vrlo brzo postanete idiot. Najvažnija stvar, ipak, je ta da vjerujem u sebe. U Mađarskoj sam zaspao iza sigurnosnog automobila i napravio sam pogrešku. U Belgiji sam izgubio bolid dok sam pretjecao Jensona Buttona, tu sam isto pogriješio. Ali, dovoljno sam otvoren i iskren da to mogu priznati. Nisam ponosan na to, ali ništa ne možete promijeniti osim da se pobrinete kako se to više ne bi ponovilo. Na kraju vas upravo pogreške čine boljim vozačem."
Pogreške na zadnje dvije utrke su stajale i mnogo bodova, no Vettel vjeruje da je Red Bull dovoljno jak te da će uspjeti uzvratiti udarac.
"Mi smo momčad. Premda smo imali velikih problema, osvojili smo puno bodova. Ne zato što smo bili sretni, nego zato što je naš paket ekstremno snažan. Nisam zabrinut za sebe. Znam koliko smo dobri i ja ću ove godine osvojiti naslov. Na prvih 13 utrka nije sve išlo glatko. Ipak, zaostajem samo 31 bod," zaključio je.

Source: f1racing.com.hr

Post je objavljen 03.09.2010. u 13:48 sati.