Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Nogometašice U-19 na turniru u Osijeku i Vinkovcima

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Pripremajući se za nastup na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo ( U-19), koji se u periodu od 11.- do 16. rujna odigrava u Osijeku i Vinkovcima,mlada reprezentacija Hrvatske u Villa Santina (Italija) , nedaleko od Udina odigrati će danas (subota,4.ruian) utakmicu s mladim nadama ženskog nogometa, reprezentacije Italije.

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Izbornik Dejan Klafurić ukazati će priliku slijedećim nogometašicama Hrvatske ; Ivana Vrdoljak (ŽNK Split), Suzana Zigante (WFC CASL), Iva Culek (ŽNK Osijek), Tamara Laslavić (ŽNK Osijek), Helenna Hercigonja Moulton (Kendall Soccer Coalition), Sanja Holetić (Sindelfingen), Leonarda Balog (ŽNK Osijek), Sara Klarić (ŽNK Dinamo Maksimir), Marina Čop (ŽNK Rijeka), Mateja Bulut (ŽNK Osijek), Dunja Štokan (ŽNK Rijeka Jack Pot), Ana Jelinčić (ŽNK Plamen Križevci), Martina Šalek (ŽNK Osijek), Izabela Lojna (ŽNK Osijek), Mateja Andrlić (ŽNK Osijek), Valentina Stipančević (ŽNK Viktorija), Iva Bukač (ŽNK Agram) i Andrea Martić (ŽNK Split).

Foto Daltoni
Foto by B.Mr.

Već i letimičan pogled spiska hrvatskih reprezentativki, otkriva kako okosnicu "repke" sačinjavaju i nadalje mlađahne Princeze s Mačkamame iliti prvotimke ŽNK Osijek. Još jedna velika pohvala za klupski rad nogometnih prvoligašica iz grada pokraj rijeke Drave. Posve zasluženo.

Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

Nakon odigranog susreta,po povratku, baza naših reprezentativki već tradicionalno nalazi se u Termama Tuhelj,gdje će, do petka,10.ovog mjeseca "brusiti" formu za predstojeći osječki turnir. U sklopu pripremnog tjedna mlade nade hrvatskog nogometa odigrati će pripremnu tekmu s ŽNK Dinamo Maksimir. Ništa se ne prepušta slučaju. Veliki je ulog u igri za U-19 žensku repku Hrvatske. Očekuje se zapaženi nastup naših nogometašica na turniru.

Foto B.Mr.
Foto by B.Mr.

Kvalifikacijski mini-turnir za 10. Europsko prvenstvo za žene starta u subotu 11.rujna,gdje se na stadionu Gradski vrt u Osijeku s početkom u 19:00 iščekuje sraz Hrvatske,spram koje će istrčati na teren nogometašice izabrane vrste Rusije.

Ponedjeljak,13. rujna, Hrvatice očekuje utakmica s Republikom Irskom. Tekma počinje u 16:00,također u Osijeku,dok će se na stadionu NK Cibalije u četvrtak,16.rujna, odigrati susret naše ženske repke uzrasta do 19 godina s odgovarajućom vrstom reprezentacije Cipra.

Foto B.Mr.
Foto by B.Mr.

Kuriozitet je da su osim dvije Šveđanke,dvije Armenke i dvije Izraelke,svoje mjesto pod sudačkim "suncem" na turniru pronašle i dvije hrvatske sutkinje, Mare Nenada i Lada Rojc. Sretno svima.

Športski pozdrav ! Tekst : Daltoni'os thumbup


Post je objavljen 04.09.2010. u 15:02 sati.