Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Promjene i smjene u NK i ŽNK Osijek

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Na izvanrednoj skupštini NK Osijek,održanoj u nedjelju,29.kolovoza 2010.,razriješene su dvije nepoznanice,ako razglabamo o funkcioniranju kluba.

R.Špehar novi predsjednik NK Osijek,G.Matković direktor ,dok će fotelja športskog direktora do daljnjeg ostati nepopunjena. Pomalo čudna odluka skupštine kluba u kojoj se možebitno može iščitati (ne)logičnost odluka oko raspodjele funkcija unutar klupskih struktura.

Nekako se čini da je bliži izvoru love i političke moći gosp. Matković,a predmnjeva se da je jedna od obveza predsjednika kluba pronalaženje iliti iznalaženje financijskih sredstava poradi normalnog rada i djelovanja kluba. Osijekova legenda Robert Špehar prvenstveno je osoba koja voli klub i "konta" se u nogomet. Stoga bi kao športski bio pogodniji,ako je u pitanju briga o igračkom kadru. Ili možda tome nije tako?!

Čovjek s trenerskom školom koji je i više nego dobar poznavatelj nogometaša i njihovih mogućnosti posve je mjerodavna osoba za funkciju športskog. Ovako,sve miriše kako bi u ograničenim radnim uvjetima mogao postati samo "fikus" predsjednik. U zadnje vrijeme konstantno slušamo priče o ovlastima čelnika u hijerarhiji kluba,ali u javnosti i (na)dalje postoji skepsa o tome što pojedini funkcionar konkretno radi ili točnije koje su mu ovlasti. Stoga, bit će zanimljivo pratiti razvoj događaja u NK Osijek.

Da li će gosp.Špehar biti fikus ili kaktus,bumo vidjeli !

Kuloarska i ina ćakulanja

Direktor Matković od milja zvani "Mačak", ujedno i predsjednik ŽNK Osijek živopisni je lik koji će zasigurno iznaći pravi način da "sljubi" politiku i šport kako bi napose u cijeloj toj priči profitirao Osijek,a to pruža blisku poveznicu i s nogometnim klubom iz grada pokraj rijeke Drave. Po kuloarskim pričama proširila se vijest o odstupanju Matkovića s mjesta predsjednika ŽNK Osijek. Na tu dužnost trebao bi biti postavljen dosadašnji športski direktor Bojan Bodražić .

Pavo Majer zamjenjuje Kazimira Husića na mjestu trenera ŽNK Osijek,a o novom športskom odlučivati će se naknadno. U igri je nekolicina imena.

I onda tko kaže da u sezoni kiselih krastavaca nema intrigantnih športskih vijesti. Športski pozdrav!

Tekst : Daltoni'os thumbup



Post je objavljen 30.08.2010. u 07:33 sati.