Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Susret mladih hadezeovaca

U susret izborima...


U subotu, 28. kolovoza 2010. godine, u Uskoplju započeo je drugi susret mladeži HDZ BIH Županije Središnja Bosna. Predstavnici Mladeži HDZ BIH pristigli iz svih općina Županije Središnja Bosna svoj susret započeli su svečanim polaganjem vijenca i paljenjem svijeće na središnjem spomen obilježju za sve poginule hrvatske branitelje uskopaljske bojišnice.
Zatim je svečanim mimohodom koji su upotpunile članice Mažoret kluba «Uskopljanke» predvođene ravnateljicom gđom Ivanom Rajić, započeo svečani dio programa na stadionu za mali nogomet u Uskoplju. Nazočnim predstavnicima mladeži HDZ BIH obratili su se predsjednica OO Mladeži HDZ BIH Uskoplje gđica Magdalena Bandić i gosp. Zrinko Tokić predsjednik OO HDZ BIH Uskoplje, ujedno i domaćini ovoga susreta.
Izaslanik Predsjednika ŽO HDZ BIH ŽSB gosp. Nikole Lovrinovića, gosp. Zdenko Antunović pozdravio je Mladež HDZ BIH ŽSB, istaknuvši da su pored Zajednice žene Kraljica Katarina Kosača, upravo oni jedan od temeljnih stupova HDZ BIH na kojima počiva budućnost HDZ BIH, ukazavši i ovaj put na značaj i ulogu mladih u izbornom procesu i kreiranju politike u Bosni i Hercegovini, čiji oni trebaju biti nositelji u budućem ustavnom uređenju BIH ka putu za jednakopravan položaj hrvatskog naroda i europskog puta BIH zacrtanog u programskim opredjeljenjima HDZ BIH.
Predsjednik ŽO Mladeži HDZ BIH ŽSB Ivica Kvasina izrazio je zadovoljstvo dobrom organizacijom susreta i odzivom svih općinskih organizacija, a Predsjednik Mladeži HDZ BIH gosp. Bojan Domić otvorivši susret Mladeži HDZ BIH iz ŽSB, potvrdio je da je Mladež HDZ BIH upravo ona snaga kojoj vjerujemo, te izrazio zadovoljstvo što je Mladež HDZ BIH i na ovome susretu organizirala prikupljanje potpisa potpore kandidatkinji za hrvatskog člana Predsjedništva BiH gđi Borjani Krišto.
Nakon revijalnog dijela programa koji su izvedbom glazbeno umjetničkih točki upotpunile mažoretkinje i rock band «Tehnički problem» nastavljeno je druženje u planinarskom domu na Zekinoj grudi gdje će mlade, uz sat povijesti, koji će održati ratni zapovjednik brigade «Dr. Ante Starčević» Uskoplje, gosp. Zrinko Tokić, upoznati sa značajem obrane i veličine žrtve koju su hrvatski narod i branitelji podnijeli za slobodu u Domovinskom ratu.
(HDZ.ORG)

Post je objavljen 30.08.2010. u 07:15 sati.