Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonnin odgovor na prljave medijske igre

Sigurno vam je poznato da se u posljednje vrijeme po medijima javlja Malavijac James Kambewa koji tvrdi da je biološki otac Madonnine Mercy. James Kambewa je zatražio od suda da mu dozvole pristup maloj Mercy, ali Madonna, njeni odvjetnici i sud imaju čvrste dokaze da se radi o prevarantu.

Madonna je dala priopćenje preko glasnogovornice u petak, izjavivši da je biološka majka od Mercy seksualno zlostavljana, potom napuštena i da nikada nije bio priložen dokaz o očinstvu. Dodaje da je otac nepoznat i da su je malavijske vlasti savjetovale da ne dolazi u kontakt s osobama koji tvrde da su očevi.

Biološka majka, tada nepounoljetna, četverogodišnje Mercy je preminula nakon porođaja u selu Kavithiwa 2006.

Madonnina glasnogovornica u Velikoj Britaniji, Barbara Charone govori da u posljednje tri godine nitko nije utvrdio očinstvo. "Dalja rodbina obitelji ne poznaje biološkog oca djevojčice Mercy, niti vođe sela. Njena majka je silovana i napuštena." Glasnogovornica tvrdi da je Kambewa zatražio odgajanje Mercy na nagovor britanskih novinara i nikog drugog.

"Postoji period od tri tjedna između usmenih dokaza i konačne odluke, kada muškarac može zatražiti pravo. To se nije dogodilo. Osim toga, ministarstvo obitelji je predložilo da se za djetetovo dobro najbolje ne suočavati s osobama koji zahtjevaju pravo staratelja." Prije tjedan dana, drugi glasnogovornik je izjavio za Sunday Times da su malavijske vlsti istražile Kambewovu tvrdnju i utvrdile da on nije otac.


Post je objavljen 29.08.2010. u 13:55 sati.