Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Ne mogu zamislit bolji rođendanski poklon!

Madonna je objavila novu poruku povodom rođendana na službenoj web stranici humanitarne udruge Raising Malawi.

Na mom rođendanu ovog tjedna je bio pravi blagoslov. Bila sam okružena dragim prijateljima, voljenom obitelji i vama. Poruke koje sam dobila iz obitelji Raising Malawi su bile zaista predivne - također zbog njihove dragosti i brige za djecu u Malaviji. Hvala vam što ste učinili da moj rođendan bude tako poseban.

Riječi Sylvije iz Velike Britanije je poruka svima nama: Malavi, kao i ti predivni ljudi, može se razvijati putem velikodušnosti onih koji dijele tvoje snove. Hvala na tvom radu i sreći koju daješ svojim fanovima širom svijeta. Zajedništvo naš čini boljim osobama. Svidjelo mi se kako je Sylvija ponovila afričku filozofiju ubuntu - Ja sam jer smo mi. Dijelimo zaista zajedničku subdinu i moramo nastaviti sanjati o boljoj budućnosti. Zbog toga je važno da ostanemo povezani jedni s drugima. Nadam se da će te nam pomoći u širenju svijesti o Malaviji putem učlanivanja u našu Facebook grupu.

www.facebook.com/RaisingMalawi

Zajedno s rođendanskim čestitkama, mnogi od vas su iskoristili priliku da doniraju za naš rad u Malaviji. Još jednom, hvala vam svima! Od Alvara u Mexicu Cityju do Esther iz Istanbula, vaše velikodušne donacije ukupno od preko 18,000 dolara su dirnule moje srce i promijenit će živote mnoge djece. Uistinu ne mogu zamislit bolji rođendanski poklon!

Hvala vam još jednom što ste dio naše zajednice i rada koji mi je najbliže srcu.

Zahvaljujem vam se,
Madonna

P.S. Ako želite donirati danas u Raising Malawi, dodat ću vašu donaciju - to će znantno utjecati na živote malavijske djece.


Post je objavljen 28.08.2010. u 12:30 sati.