Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Na audiciji za Material Girl

Danas je u dvorani Broadway Dance Center održana audicija za plesače koji će imati priliku plesati na svečanoj proslavi kolekcije 'Material Girl'.

Plesači su morali u jednoj minuti dati najbolje pokrete na jednu od četiri odabrane pjesme: "Shake it don't break it', 'Sexy', 'Kiss of lifetime' i 'She's hot'. Žiri se sastojao od Madonninog plesača Hynosisa, Dari Mardera, direktorica marketinga i Adama Moona, modni direktor za Macy's. Osim ove audicije, plesači koji žive van New Yorka mogu uploadati svoj video do 3. rujna.

"Madonna traži plesače koji imaju strast, a također i stil. Mislim da sam danas vidio dosta toga - tu strast, teže je naći plesače sa stilom", izjavio je Leroy "Hypnosis" Barnes za StyleList.com. S čime se plesači moraju isticati otkrio je modni direktor Adam Moon: "Mislim da je bitan stav i imati pravi look za ovaj brand."

Dari Marder, direktorica marketinga za Iconix i Madonnina partnerica za Material Girl, kaže da se sve svodi na tip ples. "Želimo da otkrijemo nekoga s ulice, da ima dovoljno samopouzdanja i vještine u plesu s Madonnom. Bilo bi super imati nekoliko djevojaka koje su inače kupci naše kolekcije, ali čak je i bolje da dokažu svoje vještine."

Više o ovome pročitajte u prošlim postovima ili na materialgirlcollection.com/ i materialgirlcollection.com/contestrules.html.


Video s audicije: http://www.youtube.com/watch?v=x8bcLRSpV7o









Post je objavljen 26.08.2010. u 23:14 sati.