Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Džem od šljiva - u slikovnici

Kao što smo rekli - kuhanje džema od šljiva teklo je ovako:

Operu se i očiste šljive, te u objeru 1:2 (ili čak i manje, ako su šljive slatke) doda šećer. Dotično stoji preko noći. Onda se ode na posao, pa vrati doma, pa uključi štednjak:

belj (nema više)

Nakon sat i sitno to izgleda ovako:

Negdje između prve i druge slike se doda korica limuna, limun (ili ocat - onak - malo), cimet, rum..

Staklenke se operu, osuše te zagriju u pećnici. Usput se i surfa. smijeh

Tu je negdje stigla i frendica (cca 3 sata sporadičnog, te na kraju i češćeg miješanja), te smo odlučile da je to to. fino

I to vam na kraju izgleda ovako:

njami
Nemojte mi sad reći da nisam bila dovoljno eksplicitna. cerek

Post je objavljen 26.08.2010. u 17:40 sati.