Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Get Into The Groove With Material Girl

Material Girl i Macy's pozivaju sve profesionalne plesače da dođu na plesnu audiciju za Madonnu!

Profesionalni plesači, od 18 do 27 godina, će imati priliku doći sutra na audiciju, 26.8. od 8:30 do 11:30 u dvoranu Broadway Dance Center u New Yorku da budu dio lansiranja modne linije 'Material Girl'. Svaki plesač će imati samo jednu minutu da svojim pokretima osvoji žiri i prisutne. Članovi žirija su Madonnin plesač Leroy "Hypnosis" Barnes, Dari Marder, direktor marketinga za Material Girl) i Adam Moon, modni direktor za Macy's. Na toj audiciji će prvih 150 ući u uži izbor.

Kolekcija će po drugi put imati svečano lansiranje u periodu početka školske godine, točnije 22.9. na Herald Squareu u New Yorku. Tog dana će doći i kraljica popa i njena kći.

Za one koji žive dalje o New Yorka, imaju priliku staviti svoj video na youtube profil od Material Girl http://www.youtube.com/materialgirlcol. Prvih 200 plesača koji uploadaju svoj video na Youtube će ući u utrku za pobjedu! Svi obožavatelji će imati priliku glasovati za 20 najboljih, od kojih će njih 10 osobno izabrati Madonna. Pobjednici će učiti profesionalnu koreografiju od Madonninih glavnih plesača i nastupit će 22.9. na proslavi otvaranja kolekcije 'Material Girl'. Glavne nagrade su - upoznavanje s Madonnom, 10 pobjednika s prijateljima će imati besplatan put do New Yorka, četiri dana boravka u hotelu i krpice iz kolekcije Material Girl.

Još uvijek nema nikakvog komentara niti priopćenja od strane Madonninog tima oko slučaje optužbe od strane LA Triumph.





Post je objavljen 25.08.2010. u 13:14 sati.