Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Održan HSLS-ov 1. noćni malonogometni turnir

Image Hosted by ImageShack.us
fotografija:HSLS-ov malonogometni turnir
U organizaciji voloderskog ogranka Općinske organizacije HSLS-a Popovača u Voloderu je proteklog vikenda održan 1. Noćni malonogometni turnir koji je okupio 12 ekipa.

‘Susret je održan na inicijativu Mjesnog ogranka Voloder, a najveći dio tereta organizacije snosio je predsjednik MO Marijan Novak i njegov tim. Cilj je promicanje zdravog načina života i kvalitetnog okupljanja mladih ljudi što ujedno predstavlja i prevenciju protiv nasilja odnosno ovisnosti, a što je sastavni dio programa HSLS-a. Želja nam je da se ovaj susret nastavi održavati svake godine i da postane tradicija.

Naš cilj je postignut uz šport, druženje, zabavu i pjesmu. U ime organizatora zahvaljujem svakoj ekipi na fer borbi, a posebno na dolasku zahvaljujemo ekipi ‘Juniora' iz Siska'- istaknula je predsjednica OO HSLS-a Popovača Marija Starčević.





Najuspješnija na turniru bila je domaća ekipa HSLS- Voloder. Drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Omladinac' Šartovac, treće ‘Majić klapa' Potok a četvrto ekipa ‘Badelovi manekeni'. Nakon završetka natjecateljskog dijela, druženje na 1. noćnom malonogometnom turniru u Voloderu čijem je otvorenju nazočio i predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Davor Žmegač, nastavljeno je do dugo u noć uz sisački glazbeni sastav "IVA BEND".


Post je objavljen 25.08.2010. u 08:59 sati.