Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Stephanie Grimaldi: Madonna je previše vulgarna!

Princeza Stephanie Grimaldi of Monaka se okomila na Madonnu u nedavnom razgovoru za francuski magazin Tetu. "Dobila sam bore jer se mnogo smijem... Nije velika stvar! Sve godine imaju svoje uspone. Demi Mooreu i Madonni u tome pomažu mlađi muškarci, ali onda moraju ubrizgavati botoks, ali ja ne želim to pokušavati. Ne razumijem Madonnu. Imamo kćerke istih godina i ona se vulgarno izražava na pozornici sa sramotnim pokretima. Tako je vulgarna! To je uredu kada imaš 25, ali ona ima 50 i njena kći 15 godina, mislim, ponašaj se dolično! Mora prestati s provokativnim ponašanjem. Mislim da će uskoro kćerki oteti dečka... Ne razumijem njen problem s godinama."




Thierry Mugles: Beyonce je sto puta bolja od Madonne

Francuski dizajner Thierry Mugles, koji je dizajnirao kostime za posljednju turneju od Beyonce, je dao intervju za Paris-Match u kojem tvrdi da je Beyonce bolji izvođač od Madonne.

"Beyonce je prava zabavljačica! Radi non stop. Ona je sto puta bolja od Madonna kada je riječ o plesanju i pjevanju. Madonna u svojim pedesetima pokušava se ofarbati u plavo da bi izgledala mlađe. To je pogrešno! Ljudi u svojim pedesetima moraju korisiti ono što imaju: stil, dobru frizuru i šminku. Te stvari su mnogo važnije od tri male bore."


Gina Brooke o Madonni

Madonnina vizažistica Gina Brooke je nedavno u razgovoru za LA Times otkrila kako je izgledalo upoznavanje s Madonnom i tijek njihovog rada. Gina Brooke je upoznala Madonnu sa Intraceuticals Infusions, novi serum za pomlađivanje. "Madonna se oduševila kada je bila na tretmanu kod mene. Rekla je, ovo je promijenilo moju kožu!" Gini Brooke se zaista san ostvario. Njen agent ju je jednom upitao: "Gdje vidiš sebe za pet godina i s kojom bi zvijezdom voljela raditi?" Brooke je odgovorila da sebe vidi sa ugovorom i kao Madonnina makeup artistica.

Brooke je počela dolaziti u kontakt s asistentom fotografa Herba Rittsa. Poslije je njen agent pokazao Madonni njen portofolio, a Madonna je ubrzo pozvala Brooke u svoj tim. "Moj agent mi je rekao - nemoj se unervoziti kada radiš s njom, samo budi svoja. Odmah smo se složile i radim za nju već osam godina." Brooke je kreirala famozne dijamantne trepavice s dlakama od kanadske kune koje je Madonna nosila tijekom ere 'Confessions'.


Post je objavljen 23.08.2010. u 12:07 sati.