Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2012-transformacijasvijesti

Marketing

SLOBODA I FINANCIJSKA KRIZA



Dali je današnje čovječanstvo slobodno, dali smo mi kao pojedinac slobodni? Svi oni koji odgovaraju sa DA, nažalost žive u velikoj zabludi, stvorenoj iluziji slobode.
Što je to sloboda? Kada bih rekao da 99% čovječanstva nema točan odgovor na ovo pitanje, možda bi izgledalo nevjerojatno, no nažalost to su činjenice, 99% stanovnika ove planete ne znaju što je sloboda, odnosno imaju iskrivljene poglede na shvaćanje slobode, tako da ono što je suprotno slobodi, smatraju slobodom.
Sloboda je sloboda, ne postoji alternativa slobodi, ili smo slobodni ili nismo. Danas smo slobodni onoliko koliko nam to zakoni dopuštaju, bilo religijski, sustava ili neki drugi. Danas sloboda ne postoji, mi smo rođeni kao robovi, i umiremo kao robovi a da toga nismo niti svjesni. Pošto živimo u nametnutoj iluziji slobode, protiv ropstva se ne možemo niti boriti, pobuniti, jer kako ćemo se pobuniti ako vjerujemo da smo slobodni.
Kako tražiti, zahtijevati slobodu za svaku osobu na ovoj planeti, ako vjerujemo da je svaka osoba slobodna? U koliko postoje zakoni, propisi, pravila, u tome slučaju SLOBODA ne postoji. U tom slučaju mi smo robovi, zatvorenici okovani zakonima/propisima/odredbama ...itd. Danas je zakonom propisano skoro pa sve, točno se znade što smijete a što ne smijete, odnosno do koje mjere ste slobodni. Biti slobodan znači raditi što te volja do onog trenutka kada svojom slobodom, ne narušavaš/ukidaš tuđe slobode.

Ulaskom u EU, kojem teže sve političke opcije, mediji, poduzetnici itd. Bit ćemo nagrađeni sa još stotinjak novih zakona/propisa/odredbi, što znači da će nam biti ukinuto još nekoliko stotina sloboda koje danas smijemo konzumirati. Politici, poduzetnicima, medijima .... to odgovara, pošto ukidanjem naših sloboda, oni imaju sve više kontrole i moći nad nama.
Svrha svjetske financijske krize, koja je namjerno potaknuta, jest ukidanje što više prava, donošenje što više zakona/propisa/odredbi, odnosno ukidanje preostalih SLOBODA pod krinkom borbe protiv krize. Financijska kriza je osmišljena po principu PROBLEM-REAKCIJA-RJEŠENJE.

Problem-reakcija-rješenje je ključ za razumijevanje svjetske financijske krize. To funkcionira ovako: svjesni ste reakcije javnosti koja će se usprotiviti ukoliko otvoreno predložite dokidanje temeljnih sloboda, započnete rat ili centralizirate moć.
Stoga takve planove nećete predložiti otvoreno i pošteno, nego ćete zaigrati. U prvoj ćete fazi stvoriti problem. To može biti napad jedne zemlje na drugu,
pad Vlade ili ekonomski slom, ili pak 'teroristički napad'. U stvari, bilo što za što
će javnost smatrati da zahtijeva 'rješenje'. U drugoj fazi izvješćujete o'problemima'
koje ste potajno stvorili na način kako želite da ih ljudi percipiraju. Presudno je da
pronađete nekoga koga ćete okriviti za problem, (kao recimo da nismo otok, da je kriza svjetska). Pozadinu
tih događaja izokrećete na način koji će ljude potaknuti na zahtjev - 'nešto se
mora poduzeti'. To su riječi koje želite čuti zato što vam one do puštaju da krenete
na treću fazu - stezanje omče. Kad se nađete na ovoj točki otvoreno nudite rješenje
problema koje ste sami stvorili. Ta rješenja, dakako, uključuju centralizaciju moći,
otpuštanje službenika ili političara koji vam stoje na putu i ukidanje daljnjih temeljnih
sloboda kao što ste unaprijed bili predvidjeli u svojoj globalnoj, fašističkoj
državi. David Icke

Financijska kriza je osmišljena kao alat za ukidanje temeljnih prava, sloboda, centralizacije moći, odnosno totalnog porobljavanja čitavoga čovječanstva

Post je objavljen 22.08.2010. u 11:14 sati.