Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

NOVA SEZONA

Dragi prijatelji kluba, sportaši, igrači, navijači te svi oni koji vole NK Dobru iz Novigrada. Pred nama je nova sezona nogometa, koju otvaramo kup utakmicom u Zvečaju protiv nogometaša Mrežnice, inače od ove sezone novog stanara 2. županijske nogometne lige. Poznato je da su kup utakmice ipak ono nešto drugačije od onih koje se igraju za bodove, pa će u takvom duhu nadamo se proći i ova. Nakon kraćih mini priprema idemo optimizmom u svaku utakmicu pa tako i ovu, prije svega respektirajući svakog protivnika. Raduje nas šta su nam se ove sezone pridružili i nekolicina juniora, koji su izrasli u seniore te koji su svoje iskustvo stekli i u protekloj sezoni kroz svoje utakmice a isto tako dobivali priliku i okusiti seniorski kruh. Ipak nikako ne raduje činjenica da ove sezone krećemo bez juniora u u natjecateljsku sezonu zbog nedostatka igrača tog uzrasta, no ono šta svakako veseli je da se po prvi puta u povijesti kluba oformila pionirska ekipa koja će se ravnopravno natjecati sa svojim vršnjacima. Već sada u očima nas koji smo u nogometu malo duže, za uvidjeti je da kod pojedinaca ima velikog potencijala te da budućnost nogometa u našem liepom živopisnom kraju uz rijeku Dobru nije ni malo upitna.
I ove sezone družit ćemo se na ovim stranicama gdje ću pokušati približiti svim ljubiteljima i obožavateljima nogometa i NK Dobre sve ono šta se zbiva u klubu i oko njega, naravno uz pomoć entuzijasta i samih vas, zbog kojih su ove stranice i otvorene.
Na kraju, prije svega želim puno uspjeha i sportske sreće svojim dečkima koji će i ove sezone nadam se igrati bitnu ulogu u 2. županijskoj nogometnoj ligi u kategoriji seniora a isto tako i našem podmlatku iz čijih redova ćemo crpiti talente za budućnost kluba. Naravno nemogu a ne zaželjeti puno uspjeha i športske sreće i našim veteranima koji isto tako u novu, sad već četvrtu, sezonu Lige veterana NSKŽ kreću 06.09.2010. godine, gostujućom utakmicom protiv novajlije u ligi NK Ogulina. I ove sezone na stadionu u Novigradu moći ćete pratiti 60-ak nogometaša raznih uzrasta kako marljivo rade, natječu se, treniraju i bave se ovim lijepim sportom. Stoga pozivam na kraju naše vjerne navijače, da nam daju podršku u novoj sezoni koja će nam svima itekako biti potrebna, jer naša mala skupina entuzijasta i ambicioznih ljudi na čelu sa predsjednikom kluba Nedjeljkom Furačem vjerujem to zaslužuje.


HRVATSKI NOGOMETNI KUP ZA PODRUČJE NSKŽ - 1. kolo

Stadion u Zvečaju, subota, 21. kolovoza 2010. godine u 17,30 sati

NK MREŽNICA & NK DOBRA ... 6 : 5 ... 1 : 1 .. (0:0)




Post je objavljen 20.08.2010. u 11:28 sati.