Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

Prijateljske pripremne utakmice

VS
N.K. Spartak-M.Subotica : N.Š. Međimurje-Čakovec


2 : 3

Strijelci:
Borna Kolenić
Mateo Horvat
Jozef Kuqi




VS
N.Š. Međimurje-Čakovec : ŠN Fotex


3 : 3

Strijelci:
Denis Bušnja
Franjo Ladić
Bono (Vox-U2)

Na stadionu Grbavica ugostili smo ekipu ŠN Fotexa . Osim samoga terena, ostali uvjeti za igru bili su odlični.
Temp: 23°C
RVZ: 73%
Tlak zraka: 1025.1 hPa
Vjetar: NNE 1km/h

Dobro krećemo u utakmicu i vršimo pritisak na protivnika. Imamo terensku inicijativu i većinom se igra na gostujućoj polovici terena. Kao rezultat dobre igre i pritiska na protivnika dolazi kazneni udarac za nas, koji na našu žalost opet nismo realizirali. Igra se ravnopravno sa prilikama na obje strane. Prvo dolazimo do vodstva od 1:0, a nakon toga vodimo i 2:0.

Protivnici se vraćaju na 2:1 i uspijevaju izjednačiti na 2:2. Igra se lijep nogomet sa obostranim prilikama. Uspijevamo povesti 3:2, međutim protivnici do kraja utakmice postižu još jedan gol i postavljaju konačan rezultat 3:3.

Prikazana igra je bila puno bolja nego u četvrtak protiv NK Varaždina. Čestitke svim igračima na prikazanoj igri, sportskoj i fer borbi te uloženom trudu.

P.S.
Također treba čestitati i sucu utakmice na dobro obavljenom poslu.



Image Hosted by ImageShack.usVSImage Hosted by ImageShack.us
NK Varaždin : NŠ Međimurje Čakovec

5 : 1

Strijelac:
Franjo Ladić

Po lijepom i sunčanom vremenu odmjerili smo snage protiv domaćina iz NK Varaždina. Unatoč terenskoj inicijativi koju smo imali u prvih desetak minuta susreta, istu nismo uspjeli pretvoriti u zgoditak. Nakon solidne igre u prvom djelu prvog poluvremena, domaćin preuzima terensku inicijativu i pritišće nas u vlastiti šesnaesterac. Kao rezultat toga dolaze tri komada u našoj mreži u roku 5 minuta.

Nakon toga uspijevamo uspostaviti kakvu-takvu ravnotežu na terenu, no nažalost primamo još jedan gol. Franjo postiže počasni gol, dok domaćini zabijaju svoj peti zgoditak u zadnjim trenucima utakmice, nakon lijepog ubačaja sa strane i udarca glavom.

S obzirom na činjenicu da je odrađeno tek nekoliko treninga u punom sastavu, preostaje nam se nadati boljim igrama i rezultatima u skorijoj budućnosti.



Post je objavljen 20.08.2010. u 01:30 sati.