Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

POČELO JE, POČELO

Malo kasnim, ali ipak stižem.
Ovako: u ponedjeljak nas je bilo desetak, ali smo skupa s 2001. odradili trening u solidnom broju, kao i u utorak. U četvrtak je ujutro. Trening, naravno. Termini nisu baš bajni, pa se nadamo da će to promijeniti iako, da budem iskren, nisam optimist jer ovisimo o treningu seniora.
Novi trener Bašić u kratko je iznio program rada koji zvuči otprilike ovako: "Nastavljam tamo gdje je Jakob stao. Želim limače naučiti igrati nogomet i želim ih naučiti kako pobjeđivati, ali i kako gubiti".
Kako će to izgledati u takvom poprilično okrnjenom sastavu već će se vidjeti za vikend u subotu protiv Concordije i u nedjelju protiv Karlovca
Na igrače sa strane ne računamo, tako da u novu sezonu ulazimo bez Svena (Zagreb), Vlade (Lokomotiva) i Vikija (vraća se u 2001.koje preuzima Jakob). U odnosu na sastav iz prošle sezone jači smo za Filipa kojeg smo već upoznali i znamo kako je dobar igrač. A tu si naši stari "grabari".
Puno sreće svima, ma gdje otišli, a nas čeka prije svega naporan trening da opravdamo dobre rezultate iz prošle sezone!
Idući vikend očekuje nas turnir Oluja u Dubravi. Nije službeno, odnosno nije rekao trener, ali znam da smo tamo prijavljeni. Također se može čuti da, baš kao i prošle godine, prvenstvo počinje od drugog kola. Dakle, ne 4/5 rujna, nego onaj tjedan poslije. Protivnik je opet HAŠK, baš kao i prošle sezone. Tada je bilo 0-6!

Post je objavljen 18.08.2010. u 17:57 sati.