Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/studentski-dom

Marketing

Studentski dom Laščina

Prije svega, hvala osobi koja mi je dala informacije o ovome studentskom domu, sigurno ima dosta ljudi kojima će koristiti ;)

"Dakle, dom ima 10 paviljona. Koliko znam jedan je namijenjem muzičarima, a po mojim saznanjima 1,6,8 su za dečke. Vjerojatno i još jedan ,al nisam siguran koji broj točno.

Lokacija Laščine je 10 minuta hoda od Kvaternikovog trga, lako se dođe to Kvatrića autobusom, pa se gotovo može smatrati domom u samom centru Zagreba.

Ima menzu koja bar prošle godine nije radila nedjeljom.

Sam dom nalazi se u prirodi , puno zelenila i drveća . Relativno je mirno, jer ne broji preko 500 ljudi. Ne zovu ga bez razloga "Umirovljenički dom". :D

Centralni objekt je menza, sa stražnje strane menze je skladište. Postoje i dva igrališta - nogometno i košarkaško.

Sobe su ogromne, toliko velike da se dva čovjeka mogu rotirati oko svoje osi a da se ne sudare. (ovu rečenicu sam negdje bio pročitao, al potpuno je istinita ! ).

Što se tiče paviljona, koliko ja znam, najbolji muški paviljon je 1 ,koji ima dva kata. Ostali paviljoni imaju osim prizemlja jedan kat. Prvi i još neki paviljoni na višim katovima imaju i balkon.Koliko znam najbolji ženski paviljon je 2. Radi se većinom o relativno novom namještaju.

Najgorim se smatra 8 paviljon jer su trokrevetne sobe koje dijele dečki. Inače, na Laščini cijeli paviljon zauzimaju ili cure ili dečki. Nema kao kod drugih domova podjele na katove.Na svakom katu se nalaze kuhinje, a wc-i su zajednički. Postoji i klimatizirana učionica u sklopu 8 paviljona."

Post je objavljen 17.08.2010. u 20:44 sati.