Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinkerbell92

Marketing

Evo da vam se javim

Tu sam ja leptirice moje, al vam ne pisem. Jer cekam septembar, pa da vam napisem duzi post. Kako cu lepo da krenem. Imala sam prejedanja, povracanja, gladovanja i dosta dosta vezbi. Imam manje kila. Al cekam septembar da vidim. Jer vaga nekad od silnih laksativa bude i dve manje, a sutra kad se napijem vode i svega tri vise. Vise ni ne znam. Smo znam da sam sad i vezbama postala opterecena mnogo i mnogo vezba.
Doma situacija ono nekad dobro nekad lose, samo da krene skola, da ne budem stalno u ta cetiri zida.Mada kod nas je to cudno, vise necu dozvoliti da me to poremeti u mojim dijetama i nicemu. Jer oni se posvadjaju svi se deremo ovo ono i mene to jako pogodim, vec godinama je tako. Ja budem tuzna prejedam se povracam. A sutra oni opet sve dobro kao da nista nije bilo. Ovaj raspust me je malo unisti iskreno psihicki zivce sam dosta kidala oko njih. Al uvek ustanem, moram.
Jednostavno ne zelim da odustane. Jer moramo ziveti, a bolje da jednom budemo pobednici, zato stalno i stalno pokusavam. Mislim da idem sve bolje i bolje. Trudim se i necu odustati.
Mogle bi neki challeng uskoro sta mislite :) Il tako nesto
Hvala vam puno na komentarima, jako su me obradovali sada kad sam usla. I idem vam odgovarati
Izvinite zbog ovog posta sto je sam ispretumban mozda i ranije napisem jos jedan, mozda sutra.
Al ceo dan gladujem hahaha, pa sve kao s brda s dola pisem. Izvinite, ahhh :))) Pisem vam uskoro lepo i idem vas citati
Hvala vam punoooooooooooooooooooo


Evo sad vas citam i motivisete me, hehehe sutra i ja novi post. Pa da krenemo sve zajedno...mozemo mi to


STAY STRONG

pusaaaaaaaaaaaaa

Post je objavljen 13.08.2010. u 22:48 sati.