Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Mlada zvijezda filma W.E

Sa samo deset godina, djevojčica Jasmine Hancock (slika sa snimanja / u sredini) je već krenula glumačkim stopama nakon što se pojavila u Madonninom drugom redateljskom uratku 'W.E', izvještava portal Swindon Advertiser. Njena majka, Julie Hancock je oduševljena uspjehom svoje kćerke. "Jako sam ponosna, ima više samopouzdanja od mene i uopće nije bila nervozna. Snimila je nekoliko scena za Madonnin novi film - u jednoj sceni sluša radio, a u drugoj se igra sa djetetom jednog rudara."

Dodaje kako joj je bilo veoma drago što je upoznala Madonnu, koju je opisala kao dragu i izvanrednu ženu i zbog toga nije bilo nikakve nervoze. "Bila je jako profesionalna i koncentrirala se na posao, čavrljala je sa djevojčicama o njenom sinu, bila je sjajna." Mala Jasmine iako je još uvijek dijete, obožava Madonnu jer misli da je jako talentirana što piše sve svoje tekstove.

Iako je film još uvijek u procesu snimanja, na web stranici IMDB piše kako će film imati svjetsku premijeru 3.6.2011. pod distribucijom Warner Bros.


Post je objavljen 12.08.2010. u 17:39 sati.