Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crozona

Marketing

Family in law - šogor, šogorica i ostali..

Mi svojeg bračnog partnera možemo da biramo, za razliku od nekih zemalja i tradicije ugovorenih brakova, ali sa bračnim drugom iu paketu Start plus dolaze i šogor, šogorica.. Njih ili prihvaćamo takvima kakvi jesu ili ih izbjegavamo ili si život pretvaramo u pakao..

Moram da velim da je moja šogorica divna osoba.. Oštrokondža u poslu ali što se familije tiče - ruku bi dala. Sjećam se kako smo se upoznale. Sjećam se kako se naljutila kad nisam kupila odgovarajući sapun (nije ga bilo u trgovini), sjećam se kako je ispod oka gledala brata jer joj je uzeo juhu u vrećici.. Ali, kako se udala, kako je oformila svoju obitelj, kako joj je krenulo na poslovnom planu, kako.. Sada je osoba koju bi svatko poželio pored sebe.

Znate što sam čula? Zna da imam slab vid i zna da već duže vrijeme razmišljam i operaciji i što je rekla? Platit će mi ona to jer kako radi tamo gdje radi i kako je sve one silne prekovremene dobila plaćeno - želi pomoći. Nisam osoba koja voli uzimati. Dapače, ja se na svaki neplanirani dar naljutim i teško da ga budem uzela, dakle, ne padam na poklone i ovo nije 'da me kupi'. Ovo je samo priča o šogorici koja je ok osoba, nije bitch..

Šogor moj je mladi dečec koji je isto neiskvaren i koji me je prihvatio u obitelj od samog početka.

Kad pogledam dečke svojih sestara - niti tu se nemam šta požaliti. Picikato su oboje. Osobe koje bih poželjela da su mi frendovi. Osobe kojima mogu da vjerujem

Jesam li ja sretna što sam 'dobila' ok ljude oko sebe?

A sad.. Kakvi su Vaši sadašnji ili budući šogori, šogorice?


 


Život u dvoje


Crozona



Post je objavljen 12.08.2010. u 17:34 sati.