Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/little-miss-trouble

Marketing

Blogeri, promijenili ste mi život. Hvala! ♥

Razmišljala sam [što zaista često radim otkad su praznici i nemam pametnija posla]. Sjetila sam se kada sam tek otvorila blog. Isprva sam se bojala da vam se neću svidjeti. Da se nećete potruditi ni da mi pročitate post. No s vremenom je taj strah nestao. Upoznala sam zaista divne ljude. Upoznala sam vas. Žao mi je što su neki blogeri zatvorili blog. I zaista mi nedostaju. No želim vam svima zahvaliti. Na svemu.
Naučili ste me mnogočemu. Strpljenju i razumijevanju. Promijenili ste mi neke krive stavove. Shvatila sam neke stvari. Ojačali ste me. I podigli samopouzdanje. Povratili ste moje povjerenje u ljude. Stekla sam divne prijatelje. Vas. Vi ste uvijek bili tu. Uvijek ste me savjetovali i pokušavali mi pomoći. Od srca vam hvala. Ljudi su dolazili i odlazili, ali vi ste bili tu. I još uvijek ste tu. Vi ste me razumjeli.
Postala sam strpljivija, ali i realistična osoba. Postala sam otvorenija i pristupačnija. Postala sam razumna. Od mene sta napravili nešto. Možda čak i nesvjesno, ali ostavili ste utisak u meni. I obečajem vam da vas neću zaboraviti. Po prvi sam put zadovoljna sama sobom. Po prvi put mogu reći: "Da, to sam ja. I ponosna sam na samu sebe." Pomogli ste mi u težim situacijama. Pouprli ste me. Nema riječi. Nema načina da vam dovoljno zahvalim. Vaši komentari i postovi su me promijenili. Nabolje. I dalje me mijenjate i sviđa mi se ta osoba koja postajem. Svi odreda. I oni koje čitam već mjesecima i vi "novi" koje sam upoznala tek nedavno.
Hvala vam što ste imali živaca pročitati svaki moj post [a nisu uvijek bili kratki ili jasni]. Hvala vam što ste imali živaca prokomentirati svaki moj post.
Napravila sam blog 27.11.2009. što znači da ga imam već više od 8 mjeseci. Taj je najduže izdržao baš kao što sam se nadala na samom početku. Ponosna sam na sebe, na svoj blog i na vas. Sada mogu reći da ste mi vi jedni od boljih prijatelja.
Ponavljam, hvala vam od srca. Zaista! Jako!
Volim vas sve i nadam se da ćemo ostati u kontaktu [preko fejsa ili bloga].


P.S. Zaista je teško pronaći dobro blogera u zadnje vrijeme.
P.P.S. Ne namjeravam brisati blog ili nešto slično. Samo sam vam morala ovo reći.

Image and video hosting by TinyPic

- Vratila sam se s mora! :D

Dylan.

Post je objavljen 11.08.2010. u 23:23 sati.