Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdjohovec

Marketing

NEMA PREDAHA..... SVAKI VIKEND SMO NA NATJECANJU...

Nakon dužeg nejavljanja... odnosno izvještavanja o radu u našem DVD-u (razlog: more, godišnji odmori),,,, evo nas opet natrag........

Što se događalo u DVD-u u proteklih mjesec dana, tj. od održavanja našeg Kupa?!

Pa krenimo redom.............

...Nakon završetka kupa neki od nas su otišli na more, na "zasluženi" odmor........ Ali treninzi nisu stali, naime, ostatak ekipe koja je ostala kod kuće pomješala se .....(cure i dečki), i trenirala "punom parom".... jer trebalo je otići na natjecanja kod naših prijatelja u HAGANJ i ODRANSKI OBREŽ........

....Pa je tako naša "miješana" ekipa najprije nastupila u Hagnju..... i ostvarila vrijeme od 38 sec (neznam točno koliko desetinki, stotinki).... i zauzela 4.mjesto.....(prvo mjesto je bilo, koliko sam čuo 37 sec, a drugo, treće i naše četvrto 38...... dakle, uz mrvicu sreće ugrabili bi i 1.mjesto...)S

Slijedio je Odranski Obrež, gdje je također nastupila mješana ekipa.... i gdje im je uz V1 i C1, (nismo nastupili ni u Hagnju , nedostajao i N1.....)!

...Ali bez obzira na to dečki su odradili odličnu vježbu, koja je bila gotova za 35 sec, (vodna na 32 ili 33... neznam točno... i s tim bi vremenom bili 2.), no međutim potkrala se greška, plus 10 kaznenih sekundi, te tako zauzimamo 12.mjesto!


Nakon toga slijedilo je natjecanje u DONJEM MEKUŠJU...... gdje smo napokon bili kompletni.....

Photobucket

Photobucket


....Odradili smo vježbu za 36 sec... (svi nezadovoljni,,, obzirom da znamo koliko zapravo možemo, ali opet, pronalazimo utjehu u tome što cijeli protekli mjesec nismo vježbali u kompletnom sastavu... pa nas tako ovo vrijeme netreba puno ni čuditi...) .......... Štafetu smo otrčali za 54.9,,,,, i zauzimamo ukupno 2.mjesto!!!!!

Photobucket


Još smo protekli vikend nastupili i na Memorijalu u ANDRILOVCU ............
.....vježba nešto bolja nego na prethodnom natjecanju... 34,4 i zauzimamo ponovno 2.mjesto,,, iza pobjednika Memorijala,,, Paukovca (čestitke dečkima)!

Photobucket


.....Sve u svemu:- činjenica je da smo malo "pali" u formi, čega smo i sami svjesni..... ali iz treninga u trening se to polako vraća, i vjerujem da ćemo se ubrzo vratiti u formu od 6. mjeseca (prije našeg kupa i prije mora) kad smo na treninzima vježbe u većini završavali od 28 do 32 sekunde!!!

Eto to je sve za ovaj put..... VEEEEEEEELIKI POZDRAV od ekipe Johovca!!!



Post je objavljen 11.08.2010. u 15:45 sati.