Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Kelly Osbourne o Loli

Američku pjevačicu i glumicu Kelly Osbourne je nedavno oraspoložila Madonnina kćerka Lourdes nakon što je na svom blogu napisala da je Kelly jedna od njenih modnih inspiracija.

Kelly Osbourne u svojom kolumni za britanski magazin Closer piše: "Upoznala sam Madonninu kćerku početkom ovog ljeta i prošlog tjedna sam vidjela da me spomenula na svom modnom blogu. Lansirala je modnu liniju 'Material Girl' i napisala je - upoznala sam Kelly Osbourne... jedna od mojih velikih inspiracija. Tada sam imala loš dan, ali kada sam to pročitala odmah sam se osjećala bolje. Sjajno je biti nekome inspiracija u tom smislu. Nadam se da će se mlade djevojke ugledati na Lourdes jer se ne oblači da bi odrasla - ona jednostavno izgleda tako moderno."


Anthea Turner u 'Sorry' izdanju

Nekadašnja britanska TV zvijezda Anthea Turner je ovog tjedna osvanula na naslovnici magazina Closer u poziranju po uzoru na Madonnin video 'Sorry' iz 2006.

Anthea Turner se odlučila snimati poput kraljice popa u njenu čast povodom 52. rođendana u ponedjeljak. Ovo je njen drugi put kada oponaša Madonnu. "Počinjem se osjećati ugodnije prilikom odjevanja kao Madonna. Zabavno je! Mislim da je ona sjajna i super je probati nečiju odjeću na dan."

Anthea Turner kao Madonna 2009.: madonna.blog.hr/2009/01/AntheaTurnerKaoMadonna.html



Post je objavljen 10.08.2010. u 20:30 sati.