Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

OSUĐEN KOMUNISTIČKI ZLOČINAC

Photobucket
Izvor: http://blogs.librodearena.com

Simpatični "drug" Guek Eav iz Pnom Pena - ekvivalent domaćim simpatičnim "drugovima",
s tim da naši "drugovi" nose "lijepe kape"


Međunarodni sud Ujedinjenih naroda u Kambodži osudio je za zločin genocida (ubojstvo naroda) na 35 godina zatvora bivšeg šefa komunističke tajne službe, i upravitelja zloglasnog zatvora S-21 režima Crvenih Kmera u Pnom Penu, Kainga Gueka Eava, radi toga jer je odgovoran za ubojstvo 20 000 civila, žrtava komunizma; osobno nije nikoga ubio ali je naredio masovna ubojstva.

Za razliku od Kambodže, koja je očito uredna pravna država, Hrvatska nije do danas osudila niti jednog
bivšeg šefa komunističke tajne službe (udbaša) ili komandanta nekog jugo-komunističkog logora i zatvora, naprotiv logor na Golom otoku prepušten je zubu vremena, zato vladajući bivši komunisti strane delegacije vode u Jasenovac; namjera je očita: ocrniti nekadašnje neprijateljske zločince, a vlastite zločince i zločine prešućivati, i uzvisivati njihova zlodjela na javnim skupovima kojima je pokrovitelj predsjednik Republike i Hrvatski sabor. Lukavo, nema što.

U Hrvatskoj ekvivalent komunističkom koljaču iz Pnom Pena živi u Zagrebu (nekadašnji "komandant" Vojne Ozne u Krapini), pod zaštitom vlasti Republike Hrvatske, iako je odgovoran za smrt 12 000 zarobljenih vojnika i civila, žrtava komunizma koje su pobijene u Maclju kod Krapine. Postoje sličnosti, ali i razlike između pokolja u Pnom Penu i onome u Maclju, naime, i hrvatske i kambodžanske žrtve komunizma su ubijane udarcima maljem u glavu, s tom razlikom da je Tito, koji je osobno nadgledao egzekucije u maceljskoj šumi, naredio da se zarobljenu skupinu od 650 hrvatskih civila ima zatući sjekirama, tako da je skupina hrvatskih seljaka iz okolice sjekirama navalila na žrtve. Inače, u oba slučaja, kako hrvatskom tako i kambodžanskom, su ubojice štedjeli na streljivu.

Međutim, za razliku od Kambodže su domaći komunisti nastavili ubijati i nakon sloma komunizma, naime, bivši šefovi komunističke tajne službe su ubijali i u Republici Hrvatskoj, i to Hrvate, ne Srbe, a inače su, za razliku od Guek Eava ubijali i osobno, ne samo da su naređivali egzekucije.

Za razliku od uzorne Kambodže, mangupi na vlasti u Hrvatskoj su od 1990. do danas uspješno zataškavali rasvjetljavanje jugo-komunističkih zločina, dapače, žestoko su krenuli u kontra-ofenzivu, u juriš u svojoj partizanskoj 8. ofenzivi, proglašavajući glavnu opasnost po Republiku Hrvatsku "nabujalo ustaštv" u Čavoglavama (na dva, tri štanda s tri do pet pijanih bedačeka s ustaškim kapama, i na Thompsonovim koncertima), dok istovremeno sa položaja institucija pod krinkom antifašizma vode neokomunisitčku politiku, hvale zločinačke simbole Oktobarske revolucije (crvenu zvijezdu petokraku) i partizanske kape s tri roga proglašavaju "lijepima" (predsjednik Josipović u Srbu, 27. 7. 2010.), što je valjda poseban izraz ljubavi prema totalitarnom komunizmu bivše Titove Jugoslavije kojega je osudilo Vijeće Europe i Europski parlament, čak i Hrvatski sabor, ali gle čuda, Hrvatski sabor uzvisuje pod krinkom antifašizma u svojim deklaracijama i komunizam/titoizam, i financira opskurne i bizarne skupove kao u Srbu, Brezovici i drugdje.

"Hrvatsko" pravosuđe (u biti titoističko pravosuđe) nije osudilo niti jednog zapovjednika Golog otoka, dok je ustaški zapovjednik jasenovačkog logora Dinko Šakić osuđen, i bez milosti je umro u zatvoru, dok se za kazneno prijavljenu Milku Planinc iz 11. partizanske brigade zahtijevalo milost jer drugarica je ipak već u godinama, kao da Dinko Šakić nije bio u starijim godinama, i kao da ratni zločin, zločin protiv čovječnosti i zločin genocida zastarijeva.

Vodi se u Karlovcu ovih dana krim-istraga protiv Josipa Boljkovca koji je ekvivalent drugu iz Kambodže. Međutim, ako mislite da će se "hrvatskom odnosno jugoslavenskom Crvenom kmeru" ikada suditi, gadno ste se prevarili jer kako se može suditi nekome tko je pod zaštitom bivšeg predsjednika Mesića koji mu je "prijatelj", i općenito pod zaštitom najviših državnih dužnosnika Republike Hrvatske?

Josip Manolić je odavno trebao biti osuđen od hrvatskog pravosuđa, a možda i Franjo Tuđman jer je od veljače 1945. bio u partizanskom Vrhovnom štabu Jugoslavenske armije maršala Tita u Beogradu kada su počeli, ne Barolomejska noć, nego Bartolomejski dani i noći za Hrvate, zapravo tjedni,i mjeseci i godine klanja i masovnih ubojstava pripadnika hrvatskog naroda, civila, ratnih zarobljenika, inteligencije, antikomunista, antifašističkih haesesovaca, progon Crkve, ubojstva svećenika, ubojstvo zagrebačkog nadbiskupa i kardinala Stepinca, i biskupa u mirovini Josipa Carevića iz Dubrovnika kojeg su crnogorski partizani s "lijepim kapama" ispekli na ražnju u Tuđmanovom rodnom mjestu Velikom Trgovišću u Hrvatskom zagorju koncem 1944. godine, gdje je poslije likvidirano i 200 zarobljenih Domobrana koji se još uvijek nalaze u masovnoj grobnici blizu Tuđmanove rodne kuće.

Pol Pot, vođa Crvenih Kmera, odgovoran za smrt 2 milijuna sunarodnjaka, bio je veliki prijatelj "druga" Tita, i nekoliko je puta posjećivao Jugoslaviju, raspitujući se za funkcioniranje radnih akcija koje je uveo potom u Kambodži.

U svakom slučaju, Kambodža je 2010. pokazala vladajućim bivšim komunistima u Hrvatskoj kako se gradi pravna država. Komunjare-titoisti, sramite se, totalno ste nazadni, ne samo perfidni!


CBK







Post je objavljen 10.08.2010. u 14:27 sati.