Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

Jelah 2010

Od Jelah 2010


Na 2. međunarodnom memorijalnom turniru "Ibrahim Đonlagić" u Jelahu (BiH) pioniri škole nogometa NK Bjelovara "dr. Anđelko Višić" 1999. i 2000. godišta ponovili su prošlogodišnji uspjeh osvajanjem prvih mjesta. Turnir je svečano započeo postrojavanjem ekipa, sviranjem himni Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te kratkim pozdravnim govorom.

Pioniri 1999. godišta su nakon 4 utakmice i 4 pobjede osvojili prvo mjesto u skupini. U polufinalu pobijedili su FŠ Barcu iz Doboja sa rezultatom 3:0 i tako se plasirali u finale. U finalu su opet pobijedili FK Proleter iz Teslića sa rezultatom 3:x0 . Za godište 1999. kao najbolji igrač proglašen je Mario Rajić, kao najbolji strijelac Jurica Baronić, a kao najbolji golman Juraj Fanton. Svakako treba napomenuti da su pioniri NK Bjelovara prikazali najljepši nogomet sa gol razlikom od 21:0. Za NK Bjelovar 1999. pod vodstvom trenera Maria Kosa igrali su: Jurica Baronić, Toni Brezina, Mario Rajić, Franko Kovačević, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Arijan Res, Mateo Romek, Alessandro Kos, Borna Rebić, Marin Nikolić i Juraj Fanton.

Pioniri 2000. godišta također su u svojoj skupini sa 3 pobijede i jednim neriješenim rezultatom došli do polufinala. U polufinalu su pobijedili FŠ Barcu iz Doboja sa rezultatom 2:0. U finalnoj utakmici odnijeli su pobijedu rezultatom od 1:0 protiv NK Zvijezde iz Gradačca i tako na naljepši način započeli novu sezonu pod vodstvom novog trenera Davora Blaževića. Za najboljeg strijelca na turniru za 2000. godište proglašen je Ivan Vrban, a za najboljeg golmana Filip Jurušić. Za NK Bjelovar 2000. igrali su: Ivan Vrban, Patrik Šantalab, Siniša Đipalo, Franko Ludvig, Loris Hruby, Dorijan Radmilović, Mario Nikolić, Sara Fanton, Marko Jozić, Marko Knežević, Branimir Frčko, Filip Jurušić i Filip Vlahović.

Drugog dana našeg boravka u Jelahu nastavilo se je sa druženjem pionira, trenera i roditelja odigravanjem revijalnih i prijateljskih utakmica. Tako se je prvo odigrala utakmica između NK Bjelovara 2000. godišta i njihovih vršnjaka iz NK Borca u kojoj su pobijedili bjelovarski pioniri sa rezultatom 5 : 3. Nakon toga odigrana je prijateljska utakmica između bjelovarskih i jelaških ekipa sastavljenih od očeva i trenera. U toj utakmici pobijedili su domaćini sa 4 : 2. Na kraju je odigrana revijalna utakmica NK Bjelovar 1999. godište protiv NK Borac 1998. godišta na velikom igralištu. Bolji su bili bjelovarski pioniri sa rezultatom 4 : 1.

Posebna pohvala ide treneru Damiru Hruškaru koji je na sebe preuzeo ulogu vođe puta i naravno da je bio stručna i logistička podrška svojim kolegama Kosu i Blaževiću. Također ide pohvala našim pionirima koji su svojim ponašanjem i sportskim rezultatima dostojanstveno predstavljali svoju školu nogometa i Bjelovar.
Ovim putem se i mi roditelji i treneri još jednom zahvaljujemo na lijepom gostoprimstvu našim domaćinima u Jelahu, roditeljima, trenerima i njihovim malim nogometašima. Naime, naši pioniri su bili smješteni po kućama kod svojih jelaških vršnjaka, a mi roditelji imali smo također osiguran smještaj i hranu u izletištu u Tešanjskom Kiseljaku za minimalnu naknadu. Bilo je lijepo vidjeti kako se njihovi sportski djelatnici i roditelji trude oko naše djece, nas roditelja i turnira koji je u potpunosti uspio i veselimo se ponovnom susretu slijedeće godine na turniru u Bjelovaru.

Pogledajte SLIKE

Post je objavljen 09.08.2010. u 16:10 sati.