Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ratnicekic

Marketing

setsuna

borim se već danima.. ne znam što sam. nekako biće sjene , životinja koja samo ubija. ali barem životinja koja ubija zelenu gamad , orkove , gobline i svu njihovu zlu braću.
na medvjeđoj planini , na vrhu svijeta...
otkrili smo glavni kamp neprijateljev. donjela se odluka da sami marširamo na srce zelene plime.. protivio sam se tome i rekao da pričekamo ostale no vilenjak je bio uporan.
zauzeli smo visok položaj. sasuli neprijatelje strijelama no bili smo previsoko i strijele pronašle svoje mete.. nekakav potres se desio baš na uslugu zlima kao neka magija.. svi osim vilenjaka i mene su popadali..orkovi i ogrovi su nasrnuli na njih poput nezaustavljivog vala. počeli su ginut...sa svojom krivicom i škrtošću da zarade koji zlatnik više sami su bili svoja propast i odlučih se povući iz ove borbe.. no nakon nekoliko koraka nešto se polomilo u meni , nisam bio spreman napusti ih potpuno iako su bili krivi za svoj položaj. spustih se po padini na silu zla. sa svojim mačem prolijevah zelenu krv na brojeve... u nekom trenu Avandor je pao i sara i svi ostali skoro. njihov poglavica koji nas je prije gađao iz ručne baliste sada je ima sjekiru veliku kao odrasli čovjek. i spretno ju koristio , probijao se kroz svoje podanike prema meni , zamahnuo silno i skoro mi rasjekao štit. od srdbe da osvetim Avandorovu smrt dobih nadljudsku snagu i u samo jednom brzom pokretu sam odsjekao ruku i glavu velikom brutu. njegovi biši podanici su stali na koljena i prihvatili me iz nekog razloga kao njihovog vođu. jedan se digao protiv mene da rasklima vlast. sada tamo leži u lokvi svoje krvi. ne želim pričati kako su njih stotinu zelenih umrli zbog mojih akcija jer se sramim postupaka koje sam morao učinit da bi došao do cilja.. zbog svojih akcija sam prozvan i imenovan plemićem te nagrađen sa mačem i imanjem.
imanje prodajem u najkraćem roku da bih mogao platiti skupinu ratnika koji će me pratiti u Bretoniju kako bih dao Avandorov mač njegovoj majci. jedna od djevojaka koje smo spasili me prati i odlučila je biti moja osobna straža a pošto je ne mogu skrenuti sa tog nauma odlučio sam joj pomoć i kupio joj dostojan oklop ,mač,konja.
trenutno radim na dvoru kao stražar dok mi s imanje ne proda i odem ispunit zakletvu Avandoru..

Post je objavljen 09.08.2010. u 03:05 sati.