Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

56.


PRIJEPODNEVNA

JAVLJANJA


U petak šesnaestog rujna je prvi koji se aktivirao bio Fran Nischt, u osam sati i dvadeset i osam minuta. Vrijeme javljanja ukazuje da je možda riječ o osobi koja je došla na radno mjesto, vjerojatno ured u kojemu je računalo na pisaćem stolu, uključila kompjutor, popila kavicu, pa prije posla nakratko prošvrljala internetom, provjerila osobne e-mail poruke i slično. Prvo je ocijenio ono što mu je zatekao da mu je Mlada domina poslala:

Odlično, svaka čast!

Zatim je najavio drugu temu:

A evo neki nešto iz drugog vica, jedan vic koji sam upravo dobio i još i sad se smijem:

Uslijedila je šala, jedna od nebrojenih koje kolaju internetom, a njemu se očigledno u tom trenutku svidjela:

Muskarac stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavusu iza njega kako mu mase i smije se. Iznenadio se da mu se javlja takva ljepotica, i iako mu se odnekud cinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: "Oprostite, mi se znamo?"
Ona mu odgovori: "Mozda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mojeg djeteta!"
Film mu se odvrti unatrag na zgodu kad je jedan jedini put bio nevjeran.
Rekao je: "Boze, jeste vi striptizeta s moje momacke veceri, koju sam pred svim kompicima sevio na biljarskom stolu, dok me je vasa frendica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u supak?"
„Ne“, odgovori ona. „Ja vasem sinu predajem engleski.“

Šest minuta kasnije poslao je još jednu poruku, što je pokazivalo da nakon prethodne nije prestao razmišljati o onome što je dobio, već mu je to pobudilo novu želju:


Petak, 16.09.2005. u 08:34
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina

Dobar ti je ovaj fragment... to me odmah sjetilo kako bi mi se mogla odužiti za svoje strane... bi li bila voljna spremiti konverzaciju čiji je to dio na "ispis poruka", spremiti kao txt-file i proslijediti mi je cijelu? Idem dalje, u nove pustolovine. Ugodan ti dan želim!

Pauk se probudio kasnije. Ništa čudno kad je bio budan do dva ujutro. Njegove su poruke kazivale da je Mlada domina prvo što mu je palo na pamet kad je došao sebi:


Petak, 16.09.2005. u 11:20
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Nepojmljiva!
Jučer sam dva puta svršio u Vašu čast!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Petak, 16.09.2005. u 11:22
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Moja sperma ima okus koji podsjeća na Karbon ljepilo za papir.

Jedini od njih troje tko se tog prijepodneva nije ni pojavio na „Iskrici“ bila je ona. Vjerojatno je blaženo spavala do ručka.





Post je objavljen 30.08.2007. u 11:12 sati.