Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leptiricsarencic

Marketing

Ivan 10,1-14

""Zaista, zaista, kažem vam: tko u ovčinjak ne ulazi na vrata, već se uspinje na drugome mjestu, on je lopov i razbojnik. Tko ulazi na vrata, on je pastir ovcama. Njemu vratar otvara, a ovce slušaju glas njegov. On ovce svoje zove imenom te ih izvodi van. Kad god izvede sve ovce, krene pred njima, i ovce idu za njim, jer poznaju njegov glas. Za tuđinom sigurno neće ići, već bježe od njega, jer ne poznaju tuđega glasa." Isus im reče tu usporedbu, ali oni nisu shvatili što znači ono što im kazuje. Zato im Isus ponovo progovori: "Zaista, zaista, kažem vam, ja sam vrata ovcama. Svi oni koji su došli prije mene lopovi su i razbojnici; ali ih ovce nisu slušale."
-----> Ja sam vrata. Tko uđe kroza me, spasit će se; on će ulaziti i izlaziti i pašu nalaziti. - Lopov ne dolazi, osim da krade, zakolje i uništi. - Ja sam došao da ovce imaju život i da ga imaju u izobilju.
----> Ja sam pastir dobri. Pastir dobri daje život svoj za ovce. Najamnik, koji nije pastir i komu ne pripadaju ovce, kad vidi vuka gdje dolazi, ostavlja ovce i bježi, te ih vuk grabi i razgoni. To je zato što je najamnik i što mu nije stalo do ovaca.
Ja sam pastir dobri, poznajem ovce svoje i ovce moje poznaju mene, kao što Otac poznaje mene i kao što ja poznajem Oca. I ja dajem život svoj za ovce.""

Zaista je Isus naš Spasitelj, naš Čuvar, naš Vodič. Zbog njega sam sretna, zbog njega mi je osmijeh na licu. Samo on može poznavati moju dušu, jer je njegova. "Bog sa nama" mi daje nadu u svaki dan, ohrabrenje za svako novo jutro, za svaki korak koji učinim.
Krist je moj idol, moj uzor, i njega ću slijediti.
Amen!!!!!!!

Post je objavljen 07.08.2010. u 14:33 sati.