Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Playboy zečica za novu Madonninu kolekciju

Jess Donckers, voditeljica belgijske TV kuće GUNKtv je odabrana za lice Madonnine prve linije donjeg rublja. Nizomezmski i belgijski mediji izvještavaju da će kolekcija nositi naziv 'Madonna Nude', te da neće biti isključivo dostupna na američkom tržištu, već i na europskom. Nakon nekoliko mjeseci pregovaranja za lice odabrana belgijska playboy zečica. Ugovor sa Jess Donckers za lice kolekcije će trajati najmanje pet godina. "Nevjerojatno je vidjeti što mi se događa! Velika mi je čast!", rekla je za Show News.

"Madonnina sam obožavateljica otkad sam bila djevojčica, velika mi je čast predstaviti njenu liniju donjeg rublja. Kolekcija ima sve - super sexy, stilizirana i odgovara svim tipovima žena. Još je sve u izradi i ima zabavnih accessoriesa, bit će zaista predivno kad se sve završi."

Snimanje promotivnih fotografija za Madonninu prvu kolekciju 'Madonna Nude' će početi krajem ovog mjeseca. Belgijski fotograf Frank De Mulder će biti zadužen za fotografiranje. Kolekcija će biti u prodaji od rujna.

'Madonna Nude' sigurno spada pod vlasništvo tvrtke 'MG Icon' koja je nedavno objavila lansiranje mnogih odjevnih predmeta pod Madonninim imenom. Interesantno kako još uvijek nema nikakve službene informacije, a moguće je da se radi o kolekciji van Madonninog tima.

UPDATE: Madonna apsolutno nema nikakve povezanosti s ovom linijom donjeg rublja, osim što će oni koristiti ime i raditi slične korzete po uzoru na nju.

www.she.be/jess-donckers-gezicht-lingerielijn-madonna

Jess Donckers o kolekciji - video: www.shownieuws.tv/web/show/id




Post je objavljen 07.08.2010. u 13:30 sati.