Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

32.


RAZNJEŽENA

Pauku je dan na "Iskrici" započeo time što je pronašao poruku Mlade domine kojoj mu se podsmjehuje što nije imao strpljenja čekati, te propustio priliku da mu dozvoli olakšati se, ali nije mogao čekati do deset navečer da se nađu istovremeno uz kompjutore, već se raspisao:


Ponedjeljak, 12.09.2005. u 09:57
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Kakva sreća naći Vašu poruku!

Obožavana!

Uspio sam jučer, a i danas, izdržati u provođenju vaše okrutne naredbe. Jučer sam cijelu večer proveo klečeći u očekivanju da mi se javite. Izdržao sam da se ne dodirujem dolje, ali nisam mogao biti miran. Kružio sam kukovima, a mesnati privjesak se klimao ispred mene. Nisam se mogao suzdržati i bilo me je strah da neposlušni organ ne svrši već i od tog klimanja. Koliko mi je to pomagalo, toliko me još više razdraživalo. Žudio sam za tim da ste me zavezali, da ne mogu ni to, da mi se užareni izdanak još više muči.

Danas ujutro sam na brzinu ustao, na brzinu se obukao, na brzinu izjurio iz kuće, tako da sam tek kada sam se smirio u uredu.. Odjednom je sve navalilo punom snagom! Jedva sjedim mirno u stolici. Podvukao sam stolicu pod pisaći stol, raskopčao hlače i izvadio sve iz gaća na zrak. Tako razgovaram s onima koji mi uđu u ured. Sjedeći s druge strane pisaćeg stola, oni ništa ne mogu vidjeti. Imam sekretaricu da posluži kavama one koje treba poslužiti. Ne mogu Vam opisati kakve mi maštarije sijevaju! Vi mi dolazite na vrata, zatvorite ih, naredite mi da javim sekretarici da ne smeta, a zatim kažete da je sve ovo bilo tek da vidim kako će mi biti ako budem nešto stvarno zgriješio i kaznite me s dva tjedna nesvršavanja, a zatim kažete kako sam se pokazao dobar i zaslužio sam da me nagradite. Zamišljam i da gubim glavu i naređujem sekretarici da ide sa mnom u skladište u podrumu i olakšam se na njoj.

Ako pomislite na mene makar na trenutak, znajte da ja cijelo vrijeme mislim o Vama.

Potražiti ću "Globus", biti ću u 22.00 na Iskrici. Sad ste mi dali snage da izdržim. Jaja će mi biti prepuna. Čekati ću Vašu naredbu.

Obožavam Vas!

Vaš bijedni rob.

Dok je ona vjerojatno još spavala ili se već bavila nekim dnevnim poslovima, napisao je i drugu poruku kao nastavak prve:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 10:44
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Mučiteljice moja!

S mukom sam ugurao sve što mi je virilo nazad u hlače i zakopčao se. Odjurio sam do novinskog kioska iza ugla. Srećom su još imali "Globus". Jedva sam se suzdržao da ga odmah ne otvorim. Otišao sam u najbliži kafić i sjeo u najdalji ugao. Putem me je nekoliko žena čudno odmjerilo. Mislim da su zapazile da mi je hlačama veća kvrga nego kod ostalih muškaraca na ulici. Pogledao sam što ste mi rekli.

Image Hosted by ImageShack.us Sad sam ponovo u uredu. Prekrasne cipelice za dame sa stilom i ukusom. Ne sumnjam da ste Vi dama sa stilom i ukusom! Potpetica od osam i pol centimetara! Kad biste me barem tom potpeticom pritisnuli po jajima da istjerate ovaj nepodnošljivi osjećaj u njima! Kad biste me vrhom te cipelice opalili po mošnjama da se onesvijestim! Urlao bih od bola previjajući se pred Vama! Obožavao bih Vas do bezmjerja! Kaznite me za sve maštarije u kojima sam se drznuo pomisliti da biste mi Vi nanijeli išta više osim bola za Vašu zabavu! Gazite me! Imali ste pravo, muke na koje ste me stavili su vrlo poučne. Vi ste moja okrutna učiteljica. Mogao bih sada nekoga silovati. Imali ste pravo, ja sam zvijer koju treba ukrotiti. Ukrotiteljice! Suočen sa samosvjesnom Ženom pred kojom nema tajne... Svodite me na moju pravu prirodu, bijednog crva. Zvijer prema nemoćnima i crv pred moćnima.

Žarko želim da Vam ove moje muke priušte makar trenutak zabave. Pričate li prijateljicama što mi radite? Prosljeđujete li moje poruke svojim ljubavnicima i drugim robovima? Vi imate pravo raditi što hoćete. Imate pravo što ste mi se jučer smijali jer sam otišao malo ranije nego ste se Vi uključili, pa su mi muke produžene.

Ne, ja ovo više ne mogu izdržati. Javite se što skorije, molim Vas, izvrijeđajte me da nisam sposoban izvršiti Vaše želje, ne mogu više! Ismjehujte me, recite mi sve najgore! Kao da ludim! Ludo Vas obožavam! Klanjam se pred Vama, Uzvišena. Priznajem Vašu vlast. Bespogovorno izvršavam Vaše naredbe.

Molim Vas, budite milostivi i skratite ove moje muke!

Obje poruke su je dočekale kada se po prvi puta tog dana spojila na "Iskricu" i raznježila se:


Ponedjeljak, 12.09.2005. u 12:58
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


smiri se malo, sve će biti u redu.
evo, milujem te rukom po licu.
tako, bolje?

skloni taj tepih s poda doma ili se premjesti negdje na parket.
Malo bolnije za koljena, ali moje cipelice ljepše odjekuju po parketu.



Post je objavljen 30.10.2007. u 18:19 sati.