Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

"Dobar protiv sjeverca" i zašto pišemo (blog)

Za Rozukozu sam napisala jedan tekst koji je objavljen ovih dana, a govori o knjizi Daniela Glattauera «Dobar protiv sjeverca», koju slobodno mogu nazvati mojom knjigom za ovo ljeto – ona postavlja vrlo zanimljiva pitanja o tome kako se predstavljamo u virtuali, jesmo li isti u svom obličju na internetu kao i u stvarnom životu i je li se moguće zaljubiti preko ušiju u osobu koju nikad nismo vidjeli i ne znamo kako izgleda. Link slijedi dolje:

Daniel Glattauer: «Dobar protiv sjeverca»

Nadalje, preporučujem vam blog Period muške svinje i posljednji tekst toga blogera koji postavlja još jedno zanimljivo pitanje: zašto pišemo blog (ja sam na svom blogu nastojala odgovoriti na to pitanje, ali i na pitanje zašto čitamo – over and over again). Bloger je na to pitanje odgovorio za sebe, a ja ga postavljam vama kao dnevno pitanje za raspravu i razmišljanje.

Period muške svinje: «Lajanje pasa i pisanje bloga»

P. S. Inače, danas je osvanuo vrlo tužan dan: saznala sam da mom fotiću, digitalnom idiotu (d'idiotu) više nema spasa. Nakon što sam u gotovo četiri godine odslikala oko 7000 fotografija njime, nabacio je kašiku i čini se da ću morati nabaviti novi. Novostečena štedljivost primorava me da to ne bude prije Božića, tako da nula bodova na bilježenje moje svakodnevice u iduća četiri mjeseca.


Post je objavljen 06.08.2010. u 12:33 sati.