Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Galaktičko poravnavanje 2012.


GALAKTIČKO PORAVNANJE 2012.

DOKAZANO!

2008 News by Scientists

(Galactic Alignment 2012 – Approved!)



Galaksijama je potreban ogromni kompaktan energetski izvor snage kako bi stabilizirao orbite zvijezda koje sadrži unutar sebe. Stroj koji pokreće smjer rotacije svake galaksije sastoji se od onoga što astrofizičari nazivaju super masivnom crnom rupom smještenom u samom centru galaksije.

Centralna crna rupa koja je smještena u našoj galaksiji sadrži procijenjenu masu od jedan trilijun zvijezda. Vjeruje se da je njen radijus dva trilijuna milja. Mnogi vodeći astrofizičari i kvantni fizičari također vjeruju da super masivne crne rupe rotiraju nevjerojatnom brzinom s obzirom na njihovu kolosalnu masu. Kod ovako velike brzine rotacije gravitacijsko polje crne rupe više nije u obliku sfere (kuglasto) već je spljošteno i stanjeno u krajnje tanki rotirajući disk ili ravan (ploču).

Našu galaktičku ravan može zamijetiti čak i nestručnjak. Kako vidimo oblik i karakteristike naše galaksije, koju nam je snimio teleskop Habel i projekcije kompjutorskih simulacija, možemo lako vidjeti da se sva materija kreće i formira oko ovog tankog ali snažnog gravitacijskog polja djelovanja. To također objašnjava zašto su sve galaksije tanke okrugle ploče, ravni. Ako promatramo našu galaksiju vidimo da postoji tamni pojas koji nam pokazuje gdje je to gravitacijsko polje smješteno i gdje se galaktička prašina i masa skuplja od samog rođenja galaksije. To je tamo gdje lako možemo primijetiti poziciju galaktičke ploče ili ravni, što je ono što moderna znanost naziva galaktičkom ekvinokcijom.

Ali što to ima s budućnošću čovječanstva? U Mliječnoj stazi koja je aktivna – živa – galaksija naš sunčev sustav ciklično prolazi kroz tu galaktičku ravan. Kao i zvijezde i svi planetarni sustavi uključujući i naš, kada se približavaju ovoj galaktičkoj gravitacijskoj ravni, utjecaj galaktičke gravitacije se povećava i time se remeti stabilnost planeta uključujući i Zemlju.






Prolaz kroz najgušći dio gravitacijskog polja galaktičke ravni je neposredan uzrok cikličkih devastacija i promjene polova koji su zabilježeni tijekom povijesti Planeta. Ova ciklička priroda našeg sučevog sustava, kako se krećemo kroz Mliječnu stazu, točno je ono prema čemu su mnoge drevne civilizacije temeljile svoje kalendarske sisteme.

Sami Maje opisuju ono što zovu Tamnom pukotinom (Dark Rift) ili galaktička ravan, u mnogome je slično onome što govore moderni znanstvenici i fizičari. Maje kažu da na kraju svakog doba dolazi do globalnog razaranje zato jer svijet ''sjedi'' na Tamnoj pukotini. Iako Maje ne razlažu ovaj fenomen u terminima znanstvenog jezika jer imaju svoj način obrazlaganja zbog čega galaktičko gravitacijsko polje uzrokuje teške posljedice destabilizacije Zemlje, u modernoj terminologiji, vrlo je jasno da govorimo o istom događaju. Događaj, gdje Zemlja prolazi kroz Galaktički ekvinoci tj. Taman procijep ili Galaktičku ravan. Sve to upućuje na ciklički i razarajući utjecaj gravitacijskog djelovanja super guste masivne crne rupe u centru Mliječnog puta. Istraživači i znanstvenici se slažu da se, doista, približavamo kraju onoga što Maje zovu Sadašnje doba. Iako mnoge grupe znanstvenika još diskutiraju o svim mogućim posljedicama koje će Zemlju pretrpjeti tijekom njenog prolaza kroz galaktičku ravan, mi već vidimo prve znakove povećanog djelovanja gravitacijskog polja na Zemlju i ostale planete sunčevog sustava. Kako se primičemo gravitacijskoj ravni sve ćemo više kontinuirano prolaziti kroz ekstremne vremenske nepogode i ekološke promjene kao što su zemljotresi, tzunamiji, uragani (vjetrovi do 500 km/sat) i vulkani koji će postajati sve češći i jači. Kako prodiremo u sve jače i gušće područje galaktičke ravni i doživljavamo potpun gravitacijski učinak možda ćemo doživjeti neviđene sunčeve bljeskove (protonske udare) neviđene meteorske tuševe i jedan ili više geografskih promjena polova. K tome bi kroz sunčev sustav mogla proći neočekivana svemirska tijela jer su isto pod utjecajem gravitacijske ravni. To je možda ono što se pripisuje globalnim katastrofama zbog bliskog prolaza svemirskih tijela ili ono što neki istraživači zovu Planet X.

Koristeći posljednje podatke istraživanja možemo zaključiti da zbog ogromne brzine okretanja oko osi crne rupe, galaktička ravan bi mogla biti relativno tanka poput debljine papira ali zbog sadašnje brzine kretanja Zemlje po galaksiji biti će potrebno ''samo'' nekoliko godina da potpuno prođe kroz tu ravan doživljavajući pri tome potpunu destabilizaciju.

Ako su ovi podaci točni nije li to ono što Biblija zove 7 godina patnje i nevolje, gdje Zemlja prolazi kroz seriju globalnih katastrofa što će rezultirati u Novoj Zemlji. Jedna stvar je sigurna: naši preci su pretrpjeli globalne katastrofe koje su zbrisale njihove civilizacije sa lica Zemlje. Njihovi ostaci u građevinama i arheološkim nalazima imaju zadatak da nas upozore i pripreme za ponovni dolazak ovog cikličkog događaja. To su upozorenja koja je čovječanstvo do sada ignoriralo.

Moderni istraživači imaju još okvirnu, nepreciznu vremensku tablicu. Još nismo u stanju točno odrediti godinu u kojoj ćemo početi prolaziti kroz samu galaktičku ravan iako su znaci da se približavamo već očiti po čitavom svijetu.

Kompjuterske simulacije na temelju skupljenog znanja, podataka i satelitskih podataka omogućile su izradu velikog broje galaktičkih modela koji upućuju na zaključak da će naš sunčev sustav definitivno početi prolaziti kroz galaktičku ravan u jako bliskoj budućnosti. Najveće djelovanje na destabilizaciju i promjena polova Zemlje najvjerojatnije će se dogoditi između 2008. i 2015. godine.





-----------------




lp, boro


Post je objavljen 06.08.2010. u 07:33 sati.