Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

25.


NOĆNE PTICE

Naredna dva dana pisca nije bilo na "Iskrici". Mlada domina mu je kratko komentirala "Biologija kaže da je kod svih životinjskih vrsta ženka nadmoćna. Da ne idemo daleko, najkrvožedniji pas koji bi raskidao svakog mužjaka kojeg dohvati dozvoljava svakoj ženski da mu radi što hoće!", a zatim - kako njega nije bilo - nastavila se uobičajeno zabavljala sa svojim virtualnim robovima. On se uključio tek nakon što je drugi dan prošao, iza ponoći, vidio u kvadratiću koji je pokazivao tko je iz njegove VIP-grupe prisutan da je ona na djelu i javio joj se:

Subota, 10.09.2005. u 00:30
Pošiljatelj: Fran Nischt
Primatelj: Mlada domina
Petak


Hallo, milo, opet haraš naokolo!
Je li petak, početak vikenda, bolji ili lošiji od ostalih dana?
Kakva je lovina danas?

No minutu-dvije nakon što je poslao poruku, njezino ime je iščeznulo. Već je znao da "Iskrica" ne pokazuje trenutno kada se tko isključi, već malko kasni s tim, pa nije znao je li ona stigla vidjeti da joj se javio, pa nije željela odgovoriti, ili nije. Gotovo pola sata kasnije poslao je drugu poruku pod drugim naslovom:


Subota, 10.09.2005. u 00:54
Pošiljatelj: Fran Nischt
Primatelj: Mlada domina
Šteta!


Dok sam stigao do Iskrice, ti si upravo otišla. Sada negdje, iscrpljena, već slatko spavaš.

Muči li te pokatkad što nikome ne možeš povjeriti sve što radiš?

Otišao je spavati. Dva sata kasnije ona je odgovorila na drugu poruku:


Subota, 10.09.2005. u 03:09
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: Fran Nischt
Re: Šteta!


jako.

Taj kratki odgovor djelovao je iskreno, kao da joj je - umornoj, u tri ujutro - nabrzinu izletio. Nekoliko minuta nakon toga odgovorila je i na prvu poruku, poslanu ranije, u svom tipičnom stilu, kao da pokušava ispraviti što se olako odala. Dapače, ispravljajući dojam dala je oduška i ljutnji što joj se to omaklo:

Image Hosted by ImageShack.us

Subota, 10.09.2005. u 03:16
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: Fran Nischt
Re: petak


noć je tek počela. ali ti ne znaš što će se događati jer sam te zaključala u kavez. Spremi se, sutra ujutro dolazim s dvije svoje učenice, bičevat ćemo te do krvi.





Post je objavljen 25.11.2007. u 00:44 sati.